.

Fontos információk derültek ki a Trónok harca 7. évadáról

Írta: Gaax | 2016. november 01. 22:56
Az elmúlt hetek Trónok harcával kapcsolatos fejleményei és az egyik színésznő váratlan kirohanása után, már csak idő kérdése volt, hogy mikor derül fény a hetedik évad egyik újabb fontos kérdésére. Az HBO ugyan már hónapokkal ezelőtt bejelentette a következő szezon rendezőinek a névsorát, azt viszont eddig homály fedte, hogy az egyes epizódokat pontosan milyen beosztásban dirigálják majd. A Watchers on The Wall Trónok harca rajongói oldal újabb bennfentes forrásoknak hála, most idő előtt megválaszolta a sokakat érdeklő kérdést. Az alábbi listában a rendezők neve és az általuk rendezett epizódok száma mellett, a direktorok korábbi Trónok harcával kapcsolatos munkáit is feltüntettük.
Jeremy Podeswa: 7x01 és 7x07 Jeremy Podeswa a hatodik etap remekre szabott első két felvonását rendezte korábban, amely azon túl, hogy megágyazott a legfontosabb történetszálaknak, képes volt végig fenntartani a feszültséget, úgyhogy az nem ment a történetmesélés kárára. A sokak által csak az évad közepére várt Havas Jon feltámadással pedig Podeswa azt is tökéletesen megmutatta, hogy mit is jelent valójában a cliffhanger fogalma. Mark Mylod: 7x02 és 7x03 Mark Mylod egyike azon keveseknek, akik kettő egymást követő Trónok harca szezon után egy harmadikra is visszatérhetnek, hogy ismét megmutassák a bennük rejlő kreativitást a kamera túlsó oldalán. Mylodnak köszönhetjük a hatodik etap két talán legszemélyesebb részét, a Törött embert (6x07) és a Senkit is (6x08), amelyek azon túl, hogy kellően látványosak voltak, hagytak kellő időt a karakterek közti dráma kibontakozására is.
Matt Shakman: 7x04 és 7x05 Matt Shakman egy valódi újonc a Trónok harca alkotói közt, azonban ez senkit ne ijesszen meg. Shakman sem ma kezdte a pályafutását, elvégre korábbi munkái közt olyan szériákat találhatunk, mint a Doktor House, a Felhőtlen Philadelphia, vagy a Férjem védelmében. Alan Taylor: 7x06 Alan Taylor neve minden bizonnyal nem ismeretlen a legtöbb Trónok harca rajongó számára. Taylor eddig hét részt rendezett le a nagyszabású fantasyból, majd ezek után a blockbuster filmek világában is kipróbálta magát több-kevesebb sikerrel. A Thor: Sötét világ és a Terminator: Genysis méretes bukásai után várható volt, hogy a direktor, még ha csak egyetlenegy rész erejéig is, de előbb-utóbb visszatér az általa jól ismert közegbe.


További hírek

Jaime Lannister előre megjósolta a saját halálát a Trónok harcában

Nathalie Emmanuel nem hétköznapi módon készült fel Missandei eljátszására

Ez volt a 10 legnépszerűbb sorozat a torrent oldalakon a járvány alatt

Sophie Turner a Trónok harca egyik szereplőjéről nevezhette el a kislányát


Hozzászólások