A Trónok harca brutális véget ért, hiszen amellett, hogy Bran Stark lett Westeros uralkodója, Havas Jon megölte Daenerys Targaryent. Meglepő módon azonban a khaleesi utolsó megmaradt sárkánya, Drogon nem állt bosszút Ned Stark fogadott gyermekén. Ehelyett fogta anyját és elrepült annak testével. De mit tett vele? A Trónok harca rajongók egy része arra a következtetésre jutott, hogy Valyriába repült Drogon a holttesttel, egy friss teória kitalálója pedig tudni véli a választ a kérdésre.

Dr. Carolyn Rando, törvényszéki antropológus a Huffington Postnak nyilatkozott erről. “Elképzelhető, hogy Drogon megette az anyját? A válasz erre az, hogy teljességgel igen. Az állatok esetében azért nem túl gyakori, hogy megegyék a gazdáikat, de többször előfordul, mint azt gondolnánk. Amennyiben Daenerys sárkánya az út alatt megéhezett és nem volt más a közelben, lehet, hogy a khaleesit fogyasztotta el” – mondta el a szakértő, majd hozzátette, Ramsay esetében sem haboztak a kutyái.

Az antropológus véleménye szerint a Trónok harca sárkányai azért okosabbak, mint egy szimpla állat, képesek az emberi viselkedést alapfokon felfogni. Ennek ellenére esetenként nehéz lehet ellenállni az állati ösztönöknek. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban