Az Észak-Írországban található Magheramorne Quarry-ben jelenleg is zajlanak az HBO legfontosabb sorozatának, a Trónok harcának a munkálatai. Az utóbbi évadokban itt vették fel az Éjjeli Őrség főhadiszállásánál, a Fekete Kastélynál zajlott snitteket is. Nemrég arról szivárogtak ki képek, hogy Daenerys Targaryen, a Makulátlanokból összeállt serege is megérkezett Északra. Most pedig ennek, a vélhetően brutális csatának a végeredményéről érkeztek fotók, melyben egy fórumozó szerint a Mások, a dothrakiak, Szürke Féregék, és az északi seregek is részt vesznek. Vigyázat, a cikk folytatása spoileres lesz!

Egy lelkes néző készített egy csomó helyszíni fotót az északi csata végeredményéről, ráadásul azt is tényként közölte a Reddit fórumán, hogy itt fogja Jaime Lannister kilehelni a lelkét, Brienne, a lovagnő kezei között. Érdekesség, hogy a spoileres információk kiszivárogtatója szerint Melisandre egyedül fog nekimenni az Éjkirálynak. A Vörös Papnő közel kerül majd ahhoz, hogy lenyomja a Mások vezérét, többek között alattvalóit is ellene fogja fordítani, a végső győzelem viszont nem sikerül.

Ezeket az értesüléseket azért is érdemes fenntartásokkal kezelni, mert fotók formájában nem kaptunk róluk egyelőre megerősítést. Habár az igaz, hogy Nikolaj Coster-Waldau, Gwendoline Christie és Carice van Houten is Magheramorne Quarryben tartózkodnak jelenleg. Az alábbi fotóalbumban 24 fotó kattintható végig, a főszerepben a csatában meghalt katonákkal, állatokkal és Másokkal.

hirdetés

March 28 2018

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban