A TV2 ősze jól indult, háromból kettő műsoruk (Ázsia Expressz, Sztárban sztár leszek) elég sikeres és 18-49-ben, főműsoridőben csak 1-2 százalékponttal vannak lemaradva az RTL Klubhoz képest. Ennek ellenére a TV2 Csoport az ősz eleje óta minden héten műsorváltozásokat jelent be a főcsatornájukra. Most újabbról döntöttek, mely ezúttal érinti a hét hátralévő részének összes estéjét.

A legutóbbi műsorváltozás hétfőn lépett életbe, ekkortól meghosszabbították 10-15 perccel a Tények Pluszt és szintén nagyjából 15 perccel az Ázsia Expresszet, ezért a Kapd el, ha tudsz! fél órával későbbre került. Most, 3 nappal később részben ezt visszaváltoztatják, ugyanis mától az Ázsia Expressz negyedórával rövidebb lesz, míg a Tények Extra adáshossza marad. A SorozatWiki információi szerint nem reklámblokkok ki és berakásáról van szó, hanem Ördög Nóra műsorából lettek hosszabbra vágva a hét eleji részek, mostantól pedig újra rövidebbre.

A döntés miatt megint változik a Kapd el, ha tudsz! kezdési időpontja. Kasza Tibor katasztrofális nézettséggel futó vetélkedője mától 21:10-kor lesz látható.

hirdetés

A hétvége mindkét estéjén is műsorváltozás lesz a TV2-n. Szombaton a 21:10-re kiírt Nyomd, Bébi, nyomd! című országos tévépremier film csak 22:35-kor kerül majd képernyőre. Helyette 21:10-kor harmadszorra is lesz Sztárban Sztár leszek! – A javából, mely várhatóan most is az előző vasárnapi normál adás ismétlése lesz. Ez elsőre bejött a TV2-nek, de múlt szombaton már nem volt jó nézettsége.

Vasárnap este pedig a tehetségkutató után, 20:45-kor megint lesz Ázsia Expressz 2. – Különkiadás. Az eredetileg ekkorra tervezett film, a szintén hazánkban tévében még be nem mutatott Lánytesók, pedig csupán 21:40-kor kerül majd képernyőre.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban