Az Ezek megőrültek! 2010-2011 között két évadon át volt képernyőn, nagy sikerrel. Ezután a TV2 pihentette a formátumot, majd négy és fél év után, tavaly ősszel tért vissza a csatornára. 2015-ben ez volt a tévéadó egyik legnézettebb napi műsora, így nem meglepő, hogy májusban a Media Hungary-n bejelentették, hogy 2016 őszén is képernyőre kerül a produkció. Most megtudtuk, kik vezetik majd a reality-t.

A SorozatWiki információ szerint a tavalyi Majka-Tilla páros helyett, Cooky és Kasza Tibor lesznek az Ezek megőrültek! műsorvezetői. A váltásról megkérdeztük a TV2-t, ahol megerősítették az új házigazdákat.

“Tekintettel arra, hogy soha nem látott mennyiségű saját gyártású műsort készít a TV2 Csoport az év hátralevő részében, számos műsorban láthatnak majd a nézők új műsorvezetőket. Mivel több csatornát is indítunk, ezért a nyár folyamán nagyszabású műsorvezető castingot tartunk, ahová nemcsak gyakorlott képernyősöket, hanem lelkes fiatalok jelentkezését is várjuk. A Nagy Duettben is láthatták a nézők, hogy mennyire jól működött együtt Kasza Tibor és Cooky, ezért bíztuk kettejükre ezt a humorban bővelkedő műsort. Ők nem csupán játékmesterek, hanem aktív kitalálói is az őrültebbnél őrültebb versenyszámoknak. Mivel a csípős humor egyiküktől sem áll távol, igazán sajátjuknak érzik a műfajt” – mondta Ökrös Gergely, a TV2 program és kreatív igazgatója a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része