A Nyerő Páros 4. évada szeptember 21-én debütált az RTL Klubon és rögtön kimagasló nézettséget hozott, mára pedig ez a csatorna legsikeresebb hétköznap esti műsora. Szerda délelőtt írtuk meg, hogy soha nem látott fordulat lesz a Nyerő Páros aznapi adásában, visszatér az egyik korábbi kiesett pár. Este pedig kiderült, hogy Czutor Zoli és Czutor-Kilián Zsanett lettek újra a reality teljes jogú játékosai. A SorozatWiki egyik olvasója azonban jelezte, hogy ezt a fordulatot a csatorna már korábban elspoilerezte.

A Nyerő Páros első epizódjának elején ugyanis volt egy beharangozó az idei évadról, melyben Czutor Zoli egy olyan játékban látható (a képünkön), melyben a kiesésük pillanatáig nem vettek részt. Innentől pedig lehetett tudni, hogy vissza fognak térni a műsorba. A komoly hiba miatt az RTL Klub nézői a Facebookos csoportokban és műsor hivatalos oldalának egyik posztja alatt is bosszankodtak és értetlenkednek, hogy a csatorna hogy tudott ilyet bénázni.

A Nyerő Páros készítői az idei évad alatt nem csak ezt a nagy fordulatot spoilerezték el. Korábban a 24.hu írta meg, hogy ugyanilyen hiba miatt Dér Heniék és Zámbó Krisztiánék párbajának végeredményét is előre lehetett tudni. Ezen kívül a SorozatWiki szerkesztői is észrevették, hogy volt olyan, hogy egy kiesés előtti adás végén olyan részleteket vágnak be a következő epizódból, melyből azonnal kizárható volt két páros, hogy a veszélyzónába kerülnének. Ez pedig a másnap leadott játékot is kevésbé izgalmassá tette.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát