Itt a nyár utolsó hónapja, ami azt jelenti, hogy hamarosan újra beindulnak a csatornák az őszi szezonra. A magyar HBO azonban még augusztusra is tartogat újdonságokat. Jön két sorozat folytatása, két tévéfilm és egy különleges musical is.

Augusztus 7-én, vasárnap este 10 órától indul a Ray Donovan legfrissebb, 4. szezonja, mely Amerikában is csupán június 26-án debütált. Az etap várhatóan az előző háromhoz hasonlóan 12 résszel szórakoztatja majd rajongóit. Másodikként pedig az Alkalmi széria második évada indul augusztus 27-én szombaton 12:10-től, mely a tengerentúlon szintén idény nyáron fut. A Hulu pedig nem is olyan régen berendelte egy 13 részes 3. etapra, ami majd 2017 nyarán érkezhet.

Az HBO-ra két tévéfilm is érkezik újdonságként, elsőként az HBO sajátgyártású Keresem… – A film című produkciója lesz látható augusztus 6-án, szombaton este 8 órától. Alig egy hétre rá pedig a kanadai Anne otthonra talál film érkezik, agusztus 11-én, csütörtökön 18:30-tól. Ezen kívül augusztus 20-án 19:30-tól érkezik az HBO2-re az Amerikában hatalmas sikert aratott Grease élő musical adaptáció Julianne Hough, Aaron Tveit, Vanessa Hudgens és Carlos Penavega főszereplésével.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi