A MasterChef VIP 2018 augusztus 27-én mutatkozott be a TV2-n, az első évad 30 adásból állt, így hat héten keresztül tartott a magyar celebek közötti főzőverseny. Most is arra lehetett számítani, hogy az augusztus 3-án 20:25-kor induló, majd keddtől új időpontban, 20:35-kor látható második etap hasonlóan hosszú lesz. A gasztro-reality műsorvezetője, Ördög Nóra azonban hétfőn meglepő információt közölt a nézőkkel. A MasterChef VIP második etapja a vártnál sokkal rövidebb lesz, mindössze 10 adás után véget ér.

A TV2 hivatalos tévéműsorában most már látható, hogy a főzőműsor új évada tényleg csupán augusztus 14-ig, jövő péntekig fog tartani. A hétfőn indult műsor katasztrofális nézettséggel indított és azóta is gyenge számokat produkál, így a TV2 Csoport valószínűleg nem bánja, hogy csak ilyen kevés epizódot forgattak belőle.

Augusztus 17-én a Hegyi Doktor – Újra rendel a megszokott időpontjában, 19:40-kor lesz látható, 20:35-kor pedig a Keanu Reeves főszereplésével készített 47 Ronin című szamurájos filmet vetíti a TV2. Augusztus 18-án és 19-én a Hegyi Doktor 19:40-kor és 20:35-kor dupla epizódokkal jelentkezik, a német sorozat 12. évada pedig utóbbi napon be is fejeződik. Augusztus 20-án és 21-én filmek mennek majd a TV2-n. Augusztus 24-től a Mintaapák a 2. évadával tér vissza a képernyőkre, ezt követően pedig a TV2 vadonatúj gasztro-realityje, a Love Bistro lesz látható.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban