Hosszú idő után a Válótársak volt az első heti fikciós sorozata az RTL Magyarországnak. Az első évada 2015 novemberében indult az RTL Klubon és nagyon sokan nézték. A produkció sikereinek köszönhető, hogy az RTL azóta újabb sorozatokat készít és más csatornák is új magyar szériákat fognak képernyőre tűzni. A Válótársak 2. évada 2016 novemberében indult és szintén jó számokat hozott. A széria 3. évadát idén nyáron még Stohl Andrással együtt leforgatták, de úgy tudjuk a szokottnál később érkezik csak.

A SorozatWiki információ szerint a Válótársak folytatása november helyett január elején érkezik az RTL Klubra. A hírről és ennek okáról megkérdeztük az RTL Magyarországot:

“Meg tudom erősíteni, hogy ebben a naptári évben nem kerül képernyőre a Valótársak harmadik évada. Az oka nagyon egyszerű: egészen karácsonyig három napi szórakoztató műsor van hétköznapokon képernyőn, így egyszerűen nincs rá hely. Viszont a Valótársak második évadát ismét megnézhetik a nézők csütörtök esténként” – mondta Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban