7 év után távozott a HBO Magyarország marketing igazgatója, Baranyai Szabolcs – tudta meg a SorozatWiki. A szakember közel egy évtizedes munkával építette az HBO márkáját idehaza. A nevéhez fűződik többek között a hazai saját gyártások, a Társas játék, a Terápia illetve az Aranyélet teljes marketingkommunikációja, továbbá neki is köszönhető hogy a Trónok harca idehaza is ekkora jelenség lett. Nagy szerepet töltött be az HBO GO 2017-es D2C magyarországi bevezetésében is.

„Kreatív, megoldásközpontú gondolkodása és igazi csapatjátékos hozzáállása a szakma legjobbjai közé emeli. Az HBO teljes hazai csapatának nevében sok sikert kívánunk neki az új kihívásokhoz és feladatokhoz, amiket a magyar filmek kommunikációja fog nyújtani” – mondta Riczu Tibor, az HBO Europe digital marketing vezetője a SorozatWikinek.

Baranyai Szabolcs április 1-től a Nemzeti Filmintézetnél (korábbi nevén Nemzeti Filmalap) folytatja, marketing és kommunikációs igazgatóként. Feladatához tartozik az NFI kommunikációjának konszolidálása, a támogatott produkciók marketingerejének maximalizálása és ezáltal a magyar mozgókép népszerűségének növelése.

hirdetés

„Nagy örömmel és ambícióval érkezem az NFI-hez, inspiráló a feladat, hogy minél több nézőhöz juttassuk el a magyar mozgókép alkotásokat. Több új, nagyívű terv van a Filmintézetnél, amelyekhez nagyon izgalmas marketing feladatok tartoznak” – nyilatkozta Baranyai Szabolcs a SorozatWikinek.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en