A SorozatWiki információi szerint 8 év után távozott az HBO-tól Krigler Gábor és januártól máshol folytatja a pályafutását. A szakember az elmúlt években olyan sikersorozatokért felelt, mint a Társas játék 2. évada, a Terápia, vagy épp a pár hónapja véget érő Aranyélet. Mindegyik széria több különböző elismerést is kapott a Televíziós Újságírók Díján és mindegyik gálán az adott év legjobb magyar sorozatának választottak a szakújságírók.

„Az HBO-nak köszönhetően az országban elsőként készíthettünk nemzetközi minőségű drámasorozatokat hazánk legkiválóbb alkotóival és szakembereivel. Soha, egyetlen vállalhatatlan szakmai kompromisszumot nem kellett kötnöm az alkotás során, és a lehető legideálisabb körülmények között dolgozhattam a Társas játék, a Terápia és az Aranyélet készítésekor, illetve számos egyéb sorozatterv fejlesztése közben. Meghatározó élmény volt ez a nyolc év, rengeteget fejlődtem és tanultam, de minden szériának eljön a fináléja. Hamarosan új sorozat veszi kezdetét, a pilot epizódon már dolgozom” – mondta Krigler Gábor a SorozatWikinek.

A szakember távozása viszont nem azt jelenti, hogy leállnak a magyar sorozatok készítésével. “Az HBO-nál nem áll meg az élet, továbbra is folytatódik a saját gyártású tartalmak fejlesztése és előkészítése” – áll az HBO SorozatWikinek eljuttatott válaszában.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része