Jane Goldman és George R. R. Martin közös produkciója, a Bloodmoon munkacímre hallgató első Trónok harca spinoff több ezer évvel az anyasorozat előtt játszódik. Az HBO egyelőre csak egy részt rendelt be az újdonságból, amelyet már le is forgattak, így nemsokára döntés születhet előzményszéria teljes első évada ügyében. A történetről Martin korábban 5 érdekességet is elárult a nézőknek, melynek női főszereplője Naomi Watts. Most a már eddig is népes szereplőgárdához 4 új színész csatlakozott, akiket alább mutatunk be.

A Bloodmoon több fiatal, egyelőre nem befutott tehetségnek esélyt ad a Trónok harcához hasonlóan, közéjük tartozik Leah Gayer (a képen a bal szélen) is. A színésznő egy Caera nevű lányt alakít a produkcióban, akiről a Watchers on the Wall azt feltételezi, hogy a neve miatt régi-valyriai származású lehet. Rajta kívül bejelentették még a szintén pályakezdő Georgina Beedle-t (a képen a harmadik) és Jasper Britton (a képen a második) érkezését. A színész igazi veteránnak számít mostanra filmszakmában, karrierje során a 2006-os Feketeszakáll sorozatban és a 2011-es Anonymous filmben is fontos szerepe volt. Így a híresség otthonosan mozog a kosztümös drámák világában.

A Trónok harca előzménysorozatának fontos igazolása még Jacqueline Boatswain (a képen a jobb szélen). A színésznő olyan sorozatokban játszott korábban, mint a Shameless – Szégyentelenek, a Hollyoaks, vagy éppen a Wolfblood. Boatswain ráadásul több híres videojátékban kölcsönözte a hangját különböző karaktereknek, így a World of Warcraftban, a Bloodborne-ban, vagy éppen az Assassin”s Creed IV-ben is.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor indul a Gólkirályság 2. évada az RTL-en

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel