.

Búcsúzik a New Amsterdam az RTL Klubon

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. március 24. 20:15
A New Amsterdam hazai premierje 2019. február 25-én volt a VIASAT3-on. A széria második évada tavaly márciustól már az AXN-en került képernyőre. Egyik csatornán sem volt igazán sikeres a sorozat, így meglepetésként hatott, amikor kiderült, hogy január 4-től az RTL Klubon sugározzák az amerikai szériát. Január végéig heti 4 alkalommal, később már minden hétköznap látható volt a sorozat és viszonylag sikeres is lett. A 2. évad vetítése február 8-án kezdődött, rögtön az 1. szezon után.
Február 25-én tavaszi műsorrendre váltott az RTL Klub és a számos saját gyártású műsor érkezése miatt a New Amsterdam heti 5 alkalom helyett csak péntekenként került képernyőre. Most az RTL Klub nézői számára is szünetre megy a sorozat, a 2. évad utolsó része március 26-án, pénteken 22:35-kor lesz látható a csatornán. A szériát jelenleg a Coolon ismétlik minden hétköznap 19 órakor. A sorozat az RTL Klubos vetítése alatt lett sokak kedvence Magyarországon. A Netflixen is egyre többen nézik, pedig ott nincs szinkron a szériához. Az elmúlt időszakban az online videótár itthoni felhasználói körében a 4-6. helyen volt a sorozat. A New Amsterdam 3. évada március 2-án indult az NBC-n. Az amerikai csatorna annyira elégedett a széria eddigi szezonjainak a számaival, hogy már berendelte a 4. és az 5. évadot is. Még nem tudni, hogy a 3. szezon mikor érkezhet Magyarországra, illetve arról sincs információ, hogy a sorozat a Sony csatornáin (VIASAT3, AXN), az RTL Klubon vagy a Netflixen mutatkozik-e be.

11. heti nézettség - Idei rekordnézettséggel tért vissza A mi kis falunk 5. évada

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. március 24. 15:13
A 10. heti nézettségi adatok itt tekinthetők meg. A 11. héten (március 15-21.) hétfőn, a nemzeti ünnepen tarolt az Aladdin az RTL Klubon, mely simán legyőzte a közepesen futó Exatlon Hungaryt. A film olyannyira jól ment, hogy a fiatalok körében a heti toplista második helyét zsebelte be. Évek óta rendszeresen előfordul, hogy munkaszüneti napon az RTL filmekkel előzi a TV2-t, utóbbi csatorna így is szinte mindig saját tartalmat ad. Keddtől a délutáni Barátok közt minden nap borzasztó számokat hozott és mind a négy alkalommal hatalmas arányban kapott ki a TV2 török sorozatától. A Bosszú csapdájában kedden kimagasló eredményeket szállított, szerdán és pénteken jól ment, míg csütörtökön egészen elképesztően jól futott. Az RTL Híradó mindkét korosztályban ötször győzte le a Tényeket.
Este a Tények Plusz kedden és pénteken közepesen, szerdán és csütörtökön jól ment. A Fókusz hétfőn tarolt, kedden jól, szerdán kiemelkedően, pénteken pedig közepesen futott. Az RTL magazinja mind a négy hétköznap megverte a TV2 bulváros hírműsorát. Később az Exatlon Hungary meglepő módon keddtől péntekig csak közepes adatokat hozott. Ilyen eddig nem fordult elő, ezért a sportreality 3. évadának eddigi legrosszabb heti átlagát hozta. A Keresztanyu kedden, szerdán és csütörtökön kimagasló eredményeket produkált, pénteken pedig jókat. A vidéki sorozat most is mind a négy hétköznap a legnézettebb műsor lett 18-49-ben, de idén először viszont a heti toplista első helye helyett csak a negyedik lett. A közös sávjukban az Exatlont most is minden nap legyőzte. A mi kis falunk napi ismétlése kedden gyengébben, szerdán közepesen, csütörtökön pedig jól ment. A széria heti átlag tekintetében elképesztően stabil, mióta újra elkezdték adni a 3. évadot, minden héten 13-14 százalék közötti közönségarányt produkál, ami egy ismétléstől több mint remek. Pajkaszeg lakói szerdán és csütörtökön pedig beérték Palik Lászlóékat és a közös sávjukban nagyjából ugyanannyian követték a két produkciót. Pénteken a Cápák között ugyan önmagában még mindig gyenge eredményt hozott, de mióta a 21 órás sávba került, hétről-hétre egyre többen nézik.

Kate Winslet főszereplésével készült új sorozat érkezik az HBO GO-ra

Írta: Szabó Dalma | 2021. március 23. 22:58
Kate Winslet Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjas színésznő főszereplésével készült krimisorozat érkezik az HBO GO-ra, az előzetese alább megtekinthető. Az Easttowni rejtélyek (Mare of Easttown) április 19-én, hétfőn debütál magyar felirattal az HBO-n és az HBO GO-n.. A minisorozatban Kate Winsletet láthatjuk, mint Mare Sheehant, egy pennsylvaniai rendőrt, aki egy helyi gyilkosság ügyében nyomoz, miközben saját élete összeomlik. A történet feltárja egy összetartó közösség sötét oldalát, és bemutatja hogyan határozhatják meg a jelenünket a múltbéli tragédiák és a családunk.
Winslet mellett láthatjuk majd Julianne Nicholsont (A kívülálló, Marcy Maitland), aki Mare legjobb gyerekkori barátját, Lori Ross-t alakítja. A háromszoros Emmy-díjas Jean Smart (Watchmen, Laurie Blake) Mare édasanyját, Helent; Angourie Rice (Fekete tükör, Rachel) Mare tinédzser lányát, Siobhan Sheehant; Evan Peters (Amerikai Horror Story, Tate Langdon) pedig Colin Zabelt formálja meg, aki megyei nyomozóként megbízást kap, hogy segítsen Mare-nek a nyomozásban. Guy Pearce (Mildred Pierce, Monty Beragon) Richard Ryant, egy helyi kreatívírás-professzort; Cailee Spaeny (Devs, Lyndon) Erin McMenamint, a robbanékony apjával együtt élő magányos tinédzsert; David Denman (Outcast, Mark Holter) Frank Sheehant, Mare volt férjét; John Douglas Thompson (Szabad szavak, Dr. Mitchell) pedig Carter rendőrfőnököt, Mare felettesét alakítja. Emellett szerepel a szériában Patrick Murney (Seven Seconds, Manny Wilcox) mint Kenny McMenamin, Erin apja; James McArdle (Ammonite, Roderick Murchison) mint Mark Burton diakónus; Sosie Bacon (Itt és most, Kristen Bayer-Boatwright) mint Carrie Layden, Drew anyja és Kevin volt barátnője; Joe Tippett (Rise, Sam Strickland) mint John Ross, Lori férje és gimis szerelme; valamint Neal Huff (Drót, Michael Steintorf ) mint Mare unokatestvére, Dan Hastings atya.

Rekordkorán tér vissza az RTL Klub egyik népszerű realityje

Írta: SorozatWiki | 2021. március 23. 15:47
Januárban már kiderült, hogy 2021-ben is látható lesz a műsor az RTL Klubon. Most pedig az RTL Magyarország bejelentette, hogy április 10-én, szombaton A mi kis falunk után indul a produkció 4. évada. Ez a Házasodna a gazda történetében rekordkorai, hisz a bevezető adás eddig kivétel nélkül mindig júniusban volt látható. Részletek az RTL Magyarország közleményében:
Április 10-én, szombat este 21:05-től az RTL Klubon 3 nő és 5 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. A Házasodna a gazda (Gyártó: UFA Magyarország) első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Van közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel vagy éppen burgonyatermesztéssel foglalkozik. Az egyik gazdasszony lótenyésztéssel és házi tejtermékek előállításával keresi a kenyerét, míg más egy lovardát üzemeltet, és van olyan gazda, aki automata fejőrobotot alkalmaz a gazdaságában. A mezőny tehát idén is színes és ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak. A televíziós premier előtt, április 2-től az www.rtl.hu/gazda felületén már láthatóak lesznek a gazdák kisfilmjei. Így azoknak, akik tűkön ülve várják, hogy megismerhessék az idei gazdákat, nem kell április10-ig várniuk. Április 2-től pedig jelentkezni is lehet a www.rtl.hu/gazda oldalon azoknak a nőknek és férfiaknak, akik úgy gondolják, méltó társai lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak. Ahogy már a Házasodna a gazda előző három évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból. A műsorvezető idén is Nádai Anikó, aki most video chaten ismerkedik meg a gazdasszonyokkal és gazdákkal.

Áprilisban 5. évadával folytatódik itthon az egyik népszerű krimisorozat

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. március 23. 09:00
A MacGyver az 1985-ös, azonos című sorozatnak a rebootja. A széria az ifjú detektívnek, Angus „Mac” MacGyvernek a kalandjait mutatja be, aki leleményességével és tudományos ismereteivel menti ki magát különböző nehéz helyzetekből. Magyarországon a sorozat 4. szezonja tavaly november 21-én ért véget az AXN-en. Több, mint 4 hónap várakozás után, április 10-én, 19:10-kor érkezik a MacGyver 5. évadának hazai premierje, ráadásul dupla epizóddal. A sorozat további részei szombatonként 20:05-kor lesznek láthatóak a csatornán. A széria Amerikában 2016 szeptemberében indult a CBS-en. A tengerentúli vetítés jelenleg az 5. szezonnak a vége felé tart.

Nagy bejelentéseket tett Palik László, rendkívüli időszak következik az Exatlonban

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. március 22. 22:30
Az Exatlon Hungary december vége óta látható minden hétköznap a TV2-n. A sportreality harmadik évada a mai nap már a 61. részével jelentkezett. A hétfői adás elején viszont komoly változásokat jelentett be Palik László, a produkció házigazdája. Új játékosok, rendkívüli időszak és idén először Nemzetek Viadala lesz a produkcióban. Lássuk a részleteket.
A mai nappal 2-2 új játékos érkezett a versenybe. Így elvileg újra 9-9-en vannak mindkét csapatban. Azért csak elvileg, ugyanis a Bajnokok egyik versenyzője, Janka több napja annyira beteg, hogy nem tudott rész venni az összecsapásokban, így ez a csapat valójában most csak 8 tagból áll. Mától egy rendkívüli időszak következik az Exatlon Hungaryben. Egy helyett két héten át tartó kiesési időszak lesz, így most péntek helyett, csak a jövő hét végén távozik a következő versenyző. Most csütörtökön lesz a végjáték 1. fordulója, jövő csütörtökön pedig a 2. Abban az esetben, ha döntetlen lesz a végeredmény, akkor még aznap jön a végjátékok végjátéka. Párbaj április 2-án, nagypénteken lesz, de előtte a játékosok lehetőséget kapnak még medált gyűjteni. Idén először ezen a héten érkezik a Nemzetek Viadala. Pénteken a magyarok a helyiekkel, a dominikaiakkal mérkőznek meg. Így az Exatlon Hungary következő két hete elég izgalmasnak ígérkezik a produkció nézőinek!

7 új színész csatlakozik a The Witcher 2. évadába

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. március 22. 19:12
A The Witcher 2. évadának forgatása már javában zajlik, annak ellenére is, hogy számos színész érkezését csak a munkálatok közben jelentették be. Már korábban eldőlt, hogy a Trónok harcában Tormundot alakító Kristofer Hivju, A hídban szereplő Kim Bodnia és a Thue Ersted Rasmussen-t váltó Basil Eidenbenz is csatlakozik a The Witcher 2. évadához. A Netflix hivatalos Twitter-oldalán megosztott friss bejegyzésből kiderül, hogy további 7 színésszel bővül a szereplőgárda.
A nagysikerű Bridgerton családból Adjoa Andoh Nenneke-t, Chris Fulton pedig Rience varázslót fogja alakítani. A hobbitból ismert Graham McTavish Sigmund Dijkstra bőrébe bújik majd, a Dowton Abbey színésze, Kevin Doyle pedig egy Ba’lian nevű karaktert fog játszani. Simon Callow (Négy esküvő és egy temetés) Codringhert, Cassie Clare (Szép új világ) Philippa Eilhartot, Liz Carr (A néma szemtanú) pedig Fennt alakítja majd. A The Witcher forgatását tavaly februárban kezdte a stáb, azonban a koronavírus miatt többször meg kellett szakítani a munkálatokat. Ennek ellenére a készítők bíznak benne, hogy tartani tudják magukat az eredeti tervhez és 2021-ben elkészülhet a 2. évad.

Teljesen leveszik Berki Krisztiánt a LifeTV-ről

Írta: SorozatWiki | 2021. március 22. 16:11
Berki Krisztián sokáig a Bréking című LifeTV-s talkshow egyik műsorvezetője volt és mostanában az ugyanezen a csatornán látható a Van életünk című realityben szerepel. A előbbi produkcióban február elején volt utoljára házigazda, most pedig a másik műsorból is eltűnik. Teljesen leveszik ugyanis a LifeTV műsoráról Berki Krisztiánt - értesült elsőként róla a Telex.
A hírportál azt írja, hogy nem a büntetőfékezéses ügye, hanem – információik szerint – belső feszültség miatt nem szerepel a jövőben többet a LifeTV műsorán Berki Krisztián. Hajdú Péter a csatorna vezérigazgatója a Telexnek azt mondta: véletlen egybeesés, hogy a csatorna pont azután közölte döntését, miután múlt héten közúti veszélyeztetés és jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt emeltek vádat Berki ellen. Az oldal úgy tudja, az FTC volt tulajdonosa és a reality főszerkesztője között alakult ki konfliktus. „A jövőben nem tervezünk Krisztiánnal, de ennek semmi köze nincs a büntetőügyéhez. Eleve úgy terveztük, hogy a műsorban celebek váltják egymást, ez ennek a műfajnak a sajátossága” – mondta Hajdú a Telexnek. A LifeTV-t üzemeltető Media Vivantis vezérigazgatója hozzátette, hogy a műsor eddig felvett részei még adásba kerülnek, ezen a héten viszont már nem vesznek fel új jeleneteket Berkiékkel.

Igaz történet alapú vadonatúj amerikai sorozat indul ma este

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. március 22. 07:00
Nagyon sokan szeretik az olyan filmeket vagy sorozatokat, melyek igaz történet alapján készültek. Egy ilyen széria érkezik ma este az AXN-re, hiszen az Életfogytig ügyvéd (For Life) sztoriját is valós események ihlették. Az Isaac Wright nem mindennapi életét feldolgozó sorozat ma este 22:05-kor mutatkozik be a csatornán és minden hétfőn, ugyanebben az időpontban fog jelentkezni új epizóddal. Kilenc évvel azután, hogy ártatlanul életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték Aaron Wallace-t, a 42 éves férfi megszerzi ügyvédi diplomáját a börtönben. Megfogadja, hogy bebizonyítja saját ártatlanságát és közben jogi segítséget nyújt rabtársainak is. Az újdonsült ügyvéd megkapja első ügyét, tárgyalótermi ellenfele pedig nem más, mint az a Dez O’Reilly, aki őt is a rácsok mögé juttatta.
A sorozat főszereplője Nicholas Pinnock, akit a Marcella és a Képmás című szériákból ismerhetnek a nézők. Feltűnik a produkcióban a Trónok harcában Homok Ellariát és a Rómában Niobét alakító Indira Varma és a Jokerben szereplő Glenn Fleshler is. Az Életfogytig ügyvéd írója a Nyomtalanul készítője, Hank Steinberg. A történet Curtis „50 Cent” Jacksont is megihlette, aki producerként és mellékszereplőként is részt vett a munkálatokban. Amerikában 2020 februárjában indult a széria vetítése az egyik legnagyobb országos csatornán, az ABC-n. A tengerentúlon már képernyőre került a sorozat 2. szezonja is. Vajon Aaron Wallace képes lesz bebizonyítani ártatlanságát és kijutni a börtönből? Megnyerheti első ügyét? Kiderül mától hétfő esténként az AXN-en! (A cikket a Sony Pictures Television támogatta.)

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek áprilisban a Netflixre

Írta: Szabó Dalma | 2021. március 21. 21:02
A mostani otthonlét alatt tőlünk is sokan kérdezik, hogy milyen újdonságokkal készülnek a különböző platformok, ezért összeszedtük a hazánkban is az egyik legnagyobb streaming szolgáltató áprilisi premierjeit. A másik népszerű online videótárnak, az HBO GO-nak az új sorozatairól is hamarosan írni fogunk. A Netflix több újdonsággal és folytatással is jelentkezik elsejétől. Vígjátékok, könyvadaptációk és thrillerek is érkeznek, ráadásul több nemzet sorozatait is megtekinthetjük a következő hónaptól.
Április 2-án debütál A kígyó (The Serpent) című 8 részes minisorozat, amely az 1970-es évek egyik könyörtelen gyilkosát, Charles Sobhraj történetét mutatja be. A férfi Dél-Ázsia “hippi útvonalán” vadászott fiatal turistákra, melynek következtében az Interpol legkeresettebb bűnözője lett. A BBC és a Netflix igaz történeten alapuló koprodukciójának főszereplője Tahar Rahim (A próféta) és Jenna Coleman (Viktória, Ki vagy, doki?). Szintén 2-án érkezik a platformra a spanyol Keserű százszorszépek (Bitter Daisies/ O sabor das margaridas) 2. évada. A középpontban egy nyomozó áll, aki egy lány eltűnésével foglalkozik egy olyan városban, ahol állítólag semmi sem történik, ám a nyomozás során rájön, mennyi bűn maradt eddig felderítetlenül. Az Együtt a nagycsalád (Family Reunion) 3. etapja április 5-én jön. A McKellan família Seattle-ből költözött egy georgiai kisvárosba, ami igazán próbára teszi nagyvárosi világszemléletüket, főleg a régimódi nagyszülőkkel szemben.

Matthew McConaughey egy új HBO-s sorozat főszereplője lesz

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. március 21. 11:16
Matthew McConaughey 1996 után ismét Jake Brigance ügyvéd bőrébe bújik. Az HBO sorozatot készít John Grisham új, Time for Mercy című regényéből. A tavaly megjelent könyv a hatalmas sikerű Ha ölni kell és Platánsor című művek folytatása. Az első regény filmes adaptációjában Matthew McConaughey olyan színészekkel játszhatott együtt, mint Samuel L. Jackson, Sandra Bullock és Donald Sutherland.
A Time for Mercy-ben Jake Brigance egy fiatal férfit véd, aki meggyilkolta anyja egyik barátját, egy rendőrfőnök-helyettest. A vádlott állítása szerint a rendőr erőszakos volt az anyjával, a húgával és vele is. A Warner Bros. Television közreműködésével készülő sorozat producere Lorenzo Di Bonaventura lesz. A sorozathoz egyelőre nem szerződtettek forgatókönyvírót. Az Oscar-díjas színész korábban már szerepelt egy nagysikerű HBO-s szériában, A törvény nevében (True Detective) című sorozatban nyújtott kiemelkedő alakításáért Emmy-díjra is jelölték.

Izgalmas újdonságokkal készül a tavaszra a Spektrum Home

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. március 21. 08:00
Két saját gyártású sorozattal jelentkezik a Spektrum Home a tavaszi időszakban. A Piríts Rám! egy egyórás gasztrovetélkedő, a Luxusra tervezve pedig egy 30 perces lakberendezéssel foglalkozó műsor. A Piríts Rám! egy 12 részes párkapcsolati gasztrovetélkedő, ahol epizódonként 3 közismert pár méri össze tudását. Havas Dóra gasztroblogger csak a feleségekkel osztja meg az ételek pontos receptjét, akik azonban nem jegyzetelhetnek. A nők a távolból irányítják férjeiket, akiknek a konyhában kell helyt állniuk. A műsor első része március 20-án 18 órakor került a képernyőre, innentől minden szombaton és vasárnap érkeznek a friss epizódok.
Szombat esténként a luxus világába kalauzolja az érdeklődőket a Spektrum Home. A Luxusra tervezve című sorozat Sütő Enikő vezetésével Magyarország legexkluzívabb lakásait, villáit, szállodáit és kastélyait mutatja be. Szakemberek mutatják be 3D-s látványterveiket és adnak hasznos tanácsokat azzal kapcsolatban, hogy a nézők miképp vihetnek csipetnyi luxust az otthonukba. A műsor első epizódja március 20-án 21:30-kor volt látható, a további részeket szombatonként vetíti a csatorna.
hirdetés