.

Ő nyerte a Farm VIP-t

Írta: SorozatWiki | 2020. december 11. 22:49
November 15-én indult a Farm VIP a TV2-n. Celebes verziók közül ugyan ez volt az első évad, de korábban már két másik csatorna is elkészítette a realityt. A TV2-s változat azonban a korábbiakkal ellentétben azonnal nagy siker lett és az elmúlt négy hétben végig jó számokat hozott. A csatorna idei őszén ez volt az egyetlen nézett hétköznapi műsoruk.
A Farm VIP egy extra hosszú adással ma búcsúzott a tévéadóról. A fináléba Vasvári Vivien, Kucsera Gábor és Novák Zalán jutottak be, melynek része volt egy elődöntő és egy döntő. Az elődöntő versenyében Vasvári Vivien esett ki, így ő lett a műsor harmadik helyezettje. A döntőben pedig Kucsera Gábor és Novák Zalán egy összetett játékban kellett megmérkőzniük. Az első Farm VIP győztese pedig végül Novák Zalán lett.

Hatalmas Star Wars bejelentések: 10 új sorozat és Darth Vader érkezik a Disney+-ra

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. december 11. 09:40
Az éjjel a Disney egy nagyszabású rendezvényen tett hatalmas bejelentéseket. A médiavállalat elnöke elmondta, hogy a következő években 10 új Star Wars és 10 új Marvel-sorozatot akarnak készíteni, valamint további 15 élőszereplős egyéb szériát. Mindegyik projekt a Disney+ online videótárra érkezik, mely 2021-ben megjelenik Kelet-Európában is. Az ára 8,99 euró lesz, ami mai árfolyamon nagyjából 3200 Ft-ot jelent.
A Zsivány egyes előzménysorozatának végleges címe Andor lesz és ugyan a forgatása az eddigi infóknak megfelelően valóban megkezdődött, a premierje 2021 helyett, csak 2022-ben lesz. Obi-Wan Kenobi lett a végleges címe a róla szóló szériának, mely 10 évvel a Sith-ek bosszúja után fog játszódni. Szintén friss bejelentés, hogy a produkcióban a Star Wars II-III. részeiben Anakin Skywalkert megformáló Hayden Christensen is látható lesz, aki Darth Vadert fogja alakítani. A forgatások a korábbi hírekkel ellentétben nem januárban, hanem csak márciusban kezdődnek meg. Ahsoka címmel Ahsoka Tano karaktere is saját szériát kap. A címszereplőt - csak úgy mint a The Mandalorianban lévő szereplése esetében - Rosario Dawson alakítja majd. A produkció a Star Wars: Lázadók animációs széria után, nagyjából a The Mandalorian idejében fog játszódni, sőt a későbbiekben össze is fog kapcsolódni a két történet. A produkció fejlesztése egyelőre az elején tart, így megtippelni sem lehet, hogy mikorra várható.

49. heti nézettség - Őszi rekordnézettséggel búcsúzott az Álarcos énekes

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. december 11. 07:30
A 48. heti nézettségi adatok itt tekinthetőek meg. A 49. héten (november 30. - december 6.) a délutáni Barátok közt hétfőn és kedden nagyon rosszul, a hét többi napján "csak" gyengén teljesített. A vele szemben látható A bosszú csapdájában közepes-jó számokkal minden nap leverte Berényiéket. Az, hogy a barátok nyár óta még a vele szemben lévő török sorozatokkal sem bír, borzasztó teljesítmény és érthető, hogy az RTL jövőre befejezi. Tarolt az RTL Híradó, mely 18-49-ben hétszer, a teljes lakosság körében pedig hatszor győzte le a Tényeket. Este a Tények Plusz hétfőn, szerdán és pénteken gyengén, kedden közepesen, míg csütörtökön jól ment. A Fókusz visszajött az előző heti mélypontjáról és minden nap remek eredményeket hozott, sőt a közös sávjukban minden esetben jobban teljesített, mint a TV2 bulváros hírműsora.
A Drága örökösök minden nap kimagasló számokat szállított és továbbra is hatalmas siker. A napi falus sorozat a heti toplista második helyét zsebelte be és minden hétköznap a legnézettebb műsor volt 18-49-ben. A Mintaapák kedden és csütörtökön közepesen, a hét többi napján gyengén futott. A TV2 napi szériája minden nap nagy különbséggel kapott ki az örökösöktől. A Konyhafőnök VIP hétfőn és pénteken kiemelkedően, keddtől csütörtökig "csak" jól teljesített. A gasztro reality azonban csak önmagában nézve remekel, az indulásától számítva hétről-hétre, egyre kisebb heti közönségarányt produkál. Komoly előnnyel már egyik nap sem tudta verni a TV2 kalandrealityjét, sőt kedden és szerdán fej-fej mellett ment a két műsor. Az RTL főzős produkciója ugyan minden nap erősen kezd, de adás közben egyre többen kapcsolnak el. Egyértelműen látszik, hogy a nézők egyre kevésbé tolerálják, hogy a főzős produkció alapból is későn kezdődik és legtöbbször este 11-kor sem ér még véget. A Farm VIP szerdán közepesen, a hét többi napján jól hozott. Ugyan a heti toplista hetedik helyét szerezte csak meg, de akár esik, akár fúj, minden héten hozza a 14-15 százalék körüli közönségarányt, a TV2-n pedig nagyon ritka hogy egy műsor ennyire stabilan teljesítsen. A reality kísérője, a Farm, ahol éltünk minden nap gyengén ment, viszont még így is jobban hoz, mint a korábban ebben sávban futó produkciók. Az éjszakai Újratervezés a héten a katasztrofálistól a jó számokig minden eredményt produkált. Ezeken kívül szerdán az FTC - Barcelona BL meccs közvetítése az M4 Sporton kimagasló számokat produkált.

Ezekben az időpontokban lesz látható a Reszkessetek, betörők idén karácsonykor

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. december 10. 22:08
A Reszkessetek, betörők filmek sokáig az RTL Klubon voltak láthatóak minden év karácsonyakor. 2017 óta azonban a jogokat megszerezte a TV2 Csoport és azóta az ünnepek alatt ők vetítik a sikerfilmeket. Nem lesz ez másképpen idén sem, a három nap alatt kétszer is leadják a TV2-n, a Reszkessetek, betörők első három alkotását. Lássuk a pontos időpontokat.
A Reszkessetek, betörők! első része december 24-én, csütörtökön 21:05-kor lesz látható a TV2-n. A csatorna másnap, pénteken 13:50-kor pedig megismétli a legendás filmet. A Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban december 25-én, pénteken szintén 21:05-kor kerül adásba. A csatorna ezt az alkotást is újra leadja másnap, szombaton 13:25-kor. A Reszkessetek, betörők! 3. december 26-án, szombaton 21:30-kor érkezik a TV2-re. A következő napi ismétlés itt sem marad el, viszont délután helyett reggel lesz. 27-én, vasárnap 8:55-kor vetítik ismét a filmsorozat harmadik részét. A jelenlegi információk szerint a TV2 Csoport Mozi+ nevű csatornáján a tavalyi évvel ellentétben, 2020 karácsonyán nem fogja adni Kevin ünnepi kalandjait. A médiavállalat Szlávik Jánossal készített egy különleges promót a Reszkessetek, betörőknek. Az ajánló nagyon jól sikerült, a tovább mögött mindenképpen érdemes megnézni!

Új főzőműsor indul a héten az RTL Klubon

Írta: SorozatWiki | 2020. december 09. 22:50
Vadonatúj főzőműsort indít pénteken délután az RTL Magyarország, A Konyhafőnök - Karácsony Armandóval címmel. A produkcióban A Konyhafőnök civil változatának idei győztese, Armando Mundaraín és csapattársa Ötves János fognak szerepelni. A gasztro műsor premierje az RTL Klubon lesz, a folytatás pedig az RTL Most-ra érkezik. Részletek a médiavállalat közleményében:
A venezuelai származású Armando és korábbi csapattársa, az oroszlányi Ötves János december 11-én, pénteken, 15:25-kor debütálnak az RTL Klubon egy vadonatúj, saját főzőműsorral (gyártó: Solaz Media), majd az első részt követően a sorozat mind a 6 része elérhetővé válik az RTL Most-on. A latin hangulat és az egzotikus fogások garantáltak. Két világ ünnepi ízei találkoznak, vajon milyen ételeket fogyasztanak Dél-Amerikában Karácsonykor és még milyen különlegességeket rejt a magyar konyha? A rengeteg érdekességgel és sok-sok mosollyal érkező műsorból az is kiderül, mit tanultak a korábbi versenyzők A Konyhafőnök sztárséfjeitől, Sárközi Ákostól és Rácz Jenőtől. A lineáris csatorna premiert követően a 6 részes minisorozat további epizódjai az RTL Most-on tekinthetők meg! Miért érdemes jelentkezni az RTL Klub gasztro reality-jébe? Többek között ezért! Nem csak a Michelin-csillagos séfektől és Fördős Zétől lehet rengeteget tanulni, de a műsor akár lehetőséget is adhat az igazán nagy tehetségeknek. Aki harcba szállna A Konyhafőnök 2021-es címért és az ezzel járó 10 millió forintért, az alábbi linken még jelentkezhet.

Azonnali műsorváltozások a TV2-n

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. december 09. 07:00
A héten négy különböző napon is műsorváltozás lesz a TV2-n és köztük több azonnali hatályúnak számít. Szerdán, csütörtökön és pénteken is valamivel később kezdődik majd a Farm VIP és minden nap hosszabb is lesz. Szombaton pedig a Dancing with the Stars fináléja miatt módosul a csatorna programstruktúrája. A változások miatt több késő esti produkció kezdése sem a megszokott időben lesz.
A Farm VIP ma 20:35 helyett 10 perccel később, csak 20:45-kor indul majd. A kalandreality bruttó (reklámokkal együtt) 10 perccel hosszabb is lesz. Csütörtökön 20:40-től kerül képernyőre - tehát csak 5 perccel később -, de bruttó (reklámokkal együtt) 25 perccel tovább tart majd. Pénteken a produkció fináléja szintén 20:40-kor veszi kezdetét, de rekordhosszú, több mint 2 órás adásidővel jelentkezik majd. Az új kezdések és hosszabb adások miatt a reality kísérőműsora és az Újratervezés is később lesz látható. A Farm, ahol éltünk 22:05 helyett ma 22:25-kor, csütörtökön 22:35-kor, pénteken pedig csupán 22:50-kor lesz adásban. Az Újratervezés új, 3. évados epizódjai szerdán és csütörtökön 22:40-ről 23:00-ra, pénteken pedig 23:10-re pakolják. A szombaton 20 órakor kezdődő Dancing with the Stars - Mindenki táncol fináléja is az előre tervezettnél jóval hosszabb lesz. A nagyszabású showműsor 23:10 helyett nagyjából 23:40-kor ér csak véget, így maratoni döntőre lehet számítani.

Bejelentették az Exatlon 3. évadának versenyzőit

Írta: SorozatWiki | 2020. december 08. 23:01
A TV2 Csoport szeptemberben jelentette be, hogy 2021-ben is lesz Exatlon Hungary. A koronavírus-járvány terjedése miatt azonban kérdés volt, hogy a szokásos év eleji kezdéssel el tudják-e indítani. A médiavállalat kedd este egy közleményt és egy videót adott ki, melyben Palik László elmondja, hogy hamarosan indul az Exatlon Hungary 3. évada, mely ismét a Dominikai Köztársaságból fog jelentkezni. Ezen kívül bejelentette a sportreality új szezonjának versenyzőit is.
A bajnok csapat tagjai: Szabó Gabriella (olimpiai bajnok magyar kajakozó), Szarka Ákos (a street workout kiválósága), Szabó Franciska (cselgáncsozó), Móricz Dániel: (országúti kerékpározó), Kocsis Lili (showtáncos és fitnesz-európabajnok), Bors Máté (az olimpiára készülő windsurfos), Szendy Lilla (kajakos), Somhegyi Krisztián (műugró). A kihívók csapatának tagjai: Balogh Richárd (taxisofőr), Bencsik Lili (recepciós), Nagy Dani (vlogger), König Anna (marketinges), Herczeg-Kis Bálint (gimnazista), Buzás Dorottya (pénzügyes), Pálfi Gergő (életmód-tanácsadó), Török Lívia (bokszedző).

Megtudtuk, hogy mikor lesz a Drága örökösök sorozatzáró epizódja

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. december 08. 20:52
Tavaly márciusban Kolosi Péter a SorozatWikinek adott interjúban jelentette be, hogy a 4. lesz a Drága örökösök utolsó évada. A sorozat befejező szezonja szeptember 18-án indult az RTL Klubon és azóta minden hétköznap este új részekkel jelentkezik. A produkció 4. évada - ahogy az előzőek is - kimagasló eredményeket hoz és majdnem minden este a legnézettebb műsor.
Közeledünk az év végéhez és egyre többekben merül fel a kérdés, hogy mikor ér véget a mostani szezon és ezzel együtt a sorozat is, ezért megkérdeztük a csatornától. A Drága örökösök befejező epizódja közvetlenül szenteste előtt, december 23-án lesz - tudta meg a SorozatWiki az RTL Magyarországtól. Így bő két hét múlva véget ér az elmúlt két év legnézettebb napi sorozata. Hamarosan kiderül, hogy miért találta ki Kálmán, hogy összehozza a családot és mi okból kellett egy évet Ökörapátiban tölteniük. A nézők azonban nem maradnak vidéki széria nélkül az RTL Klubon, januárban debütál a Drága örökösök alkotóinak legújabb napi sorozata, a Keresztanyu. A produkció címszereplője Molnár Piroska lesz, de itt tér vissza a képernyőre Gálvölgyi János is és több örökösök színész is látható lesz. A széria első előzetese és további részletek korábbi hírünkben találhatóak.

Remek hírek érkeztek a Zsivány Egyes és az Obi-Wan Kenobi sorozatokról

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. december 08. 15:30
A The Mandalorian sorozat sikerei és a Solo előzményfilm mozis bukása után a Disney a jövőben elsősorban a tévés szériákra fog koncentrálni. A jelenleg második évadával futó The Mandalorian jövőre a harmadik szezonjával jelentkezik és további két vadonatúj élőszereplős Star Wars sorozat is érkezhet mellé, melyek a médiavállalat új online videótárában, a hamarosan Magyarországon is elinduló Disney+-on lesznek láthatóak. A napokban a cím nélküli Zsivány Egyes és az Obi-Wan Kenobi produkciókhoz is jó hírek érkeztek.
A Zsivány Egyes előzménysorozatáról azt lehetett eddig tudni, hogy még 2020-ban indulhat a forgatása és 2021-ben mutathatják be. Manapság azonban semmilyen hasonló hírt nem lehet biztosra venni, ugyanis a koronavírus-járvány miatt rengeteg alkotás felvétele csúszik, vagy idő közben áll le. A napokban azonban Jimmy Kimmel műsorában a Zsivány egyes főszereplője, a Cassian Andor karakterét megformáló Diego Luna árulta el, hogy már forgatnak egy olyan produkciót, amihez a Disney+-nak és a Lucasfilmnek is köze van. Ez minden bizonnyal a Zsivány Egyes cím nélküli előzménysorozata lehet. A hír pedig azt jelentheti, hogy a járvány egyelőre komolyan nem akadályozza az új Star Wars széria munkálatait. A produkcióról egyelőre nagyon keveset tudunk, de a nyáron már kiderült, hogy a női főszereplője az Emerald Cityben megismert Adria Arjona lesz és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet mozifilm története előtt 5 évvel fog játszódni.

Milyen műsorok várhatóak 2021 elején az RTL Klubon és a TV2-n?

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. december 07. 16:25
December lett, közeleg a karácsony és az év vége, mi pedig napról-napra egyre több saját gyártású műsor befejezéséről számolunk be. A következő hetekben várhatóan az RTL Klub és a TV2 összes főműsoridős szórakoztató programja véget ér, hogy helyettük a jövő évtől vadonatújakat mutassanak be. Összeszedtük, hogy mivel készülhet a két nagy csatorna 2021 elején.
Az RTL Magyarország egyik legnagyobb 2021-es újdonsága a Keresztanyu lesz, mely januárban debütál az RTL Klubon. A vadonatúj telenovellát a Drága örökösök alkotói készítik és az ukrán-magyar határon, egy Makkossszálás nevű kitalált vidéki településen fog játszódni. A széria főszereplője Molnár Piroska lesz, aki egy maffiafőnököt fog megformálni és itt tér vissza a tévézéshez Gálvölgyi János, aki a budapesti rendőrfőnököt alakítja majd, valamint többek között a Drága örökösök két sztárja, Németh Kristóf és Lengyel Ferenc is látható lesz benne. A sorozatról további részletek és az első előzetese korábbi cikkünkben található. A jövő év első hónapjaiban folytatódhat szombat esténként A mi kis falunk 5. évada és A Tanár 3. szezonja. Az RTL Magyarország elmúlt évekbeli műsorpolitikája alapján, a SorozatWiki számításai szerint az egyik sorozat szinte biztos, hogy januárban tér vissza, míg a másik utána, március, április körül, de hogy melyik kezd előbb, azt megtippelni sem lehet.

Fiatal színésznő lett az RTL legújabb műsorvezetője

Írta: SorozatWiki | 2020. december 07. 15:40
A ValóVilág kísérőműsora, az RTLII-n éjszaka látható BeleValóVilág új műsorvezetőt kap. Győzike váltótársa mától Schumacher Vanda lesz. Részletek az RTL Magyarország közleményében: Gáspár Győző – aki saját maga kérte, hogy a BelaValóVilág műsorvezetésének feladatait megoszthassa –, ma este váltótársat kap Schumacher Vanda személyében, akit a nézők a Mellékhatás, A Tanár és az Éjjel-Nappal Budapest szériákból már ismerhetnek.
A mindössze 22 éves lánynak saját bevallása szerint régen dédelgetett álma vált valóra ezzel a lehetőséggel. "Nagyon boldog vagyok. Alig hiszem el, hogy műsort vezethetek, élőben, méghozzá a BeleValóVilágot. Hatalmas kihívás ez a számomra. Sorozatok terén van már némi tapasztalatom, de a műsorvezetést eddig nem próbáltam, így nem kérdés, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy elnyerjem a nézők szeretetét és megfeleljek az elvárásoknak. Bevallom, nagyon izgulok" – mondta Vanda, akit ma 23:00 órakor láthatnak először a képernyőn a BeleValóVilág rajongói. A teljes műsort pedig az RTL Most platformon vissza is nézhetik.

Megvan az új Nicsak, ki vagyok? újabb három leleplezettje

Írta: SorozatWiki | 2020. december 06. 22:24
A Nicsak, ki vagyok - a rejtélyek színpada 2. évada két hete indult. A TV2 maszkos műsorának első adásban a három leleplezett, a Kukorica jelmeze alatt Galambos Lajcsi, a Hattyú Zséda, a Ló kosztümében pedig Cseh Laci. A továbbjutó a Tigris volt, így nem lepleződött le. A második rész leleplezettjei Stohl András Apácaként, Pataki Attila a Kalóz jelmez alatt és az Egér kosztümében pedig Demcsák Zsuzsa. Ezúttal a Discogömb jutott tovább. A nagyszabású showműsor harmadik adásában a Festmény, a Csikóhal, a Macskanő és a Varjú lépett fel. A tovább mögött folytatjuk a három legújabb kieső személyével!