.

Mégse indul el ősszel Hajdú Péterék új csatornája

Írta: SorozatWiki | 2021. március 27. 09:00
Hajdú Péter januárban egy interjúban bejelentette, hogy ősszel vadonatúj csatornát indítanak. Ez lenne a LifeTV és az OzoneTV után a Media Vivantis harmadik tévéadója. A vezérigazgató bejelentéséről a SorozatWiki akkor azt írta, hogy a hír azért is meglepő, mert az elmúlt időszak inkább a tévéadók megszüntetéseiről és átnevezéseiről szóltak, minthogy újakat nyitottak volna. Februárban kiszivárgott, hogy az új csatornának Premier TV lenne a neve, mely egy levédés alapján "Nevelés; szakmai képzés; szórakoztatás; sport- és kulturális tevékenységek" tematikákat kapott volna.
A Media1 friss információi szerint viszont mégsem indul el idén a tévéadó. A tévétársaság a hírportál számára megerősítette, hogy a csatorna mégsem érkezik a kitűzött szeptemberi időpontban, de hozzátették, hogy nem mondtak le teljesen róla, csak csúszik a megjelenése. „Amikor tavaly új csatorna indítását terveztük úgy kalkuláltunk, hogy portfólióbővítéssel érhetjük el a magunk számára kitűzött célt. A tervezettnél azonban kedvezőbben alakultak az eredmények: az első negyedév alapján azt látjuk, hogy mindkét jelenlegi csatornánkban, a Life TV-ben és Ozone TV-ben is megvan az a növekedési potenciál, ami ehhez szükséges. A Media Vivantis megújítását a Life TV-vel kezdtük. Erre a csatornára a tavaly szép eredményekkel debütáltak – Bréking!, Összezárva Hajdú Péterrel – mellé folyamatosan érkeznek az új programok – Van életünk, Ébredj velünk – és csatlakoznak hozzánk kiváló televíziós személyiségek, hogy csak az elmúlt hét igazolásait említsük, például Bereczki Zoltán és Kovács Lázár. Az OzoneTV-vel kapcsolatban is konkrét terveink vannak, új műsorunk az Észak-Dél már ennek részeként került műsorra. Ezzel együtt nincs elvetve az elképzelés, hogy harmadik csatornát indítsunk. Folynak az előkészületek, de elképzelhető, hogy az indulás nem ebben az évben fog megtörténni” - válaszolta a Media Vivantis a Media1-nek.

Itthon megrendezett nagyszabású passiótörténetet sugároz majd élőben, húsvétkor a TV2

Írta: SorozatWiki | 2021. március 26. 22:29
Hollandia, Anglia és az Egyesült Államok után 2021 áprilisában Budapestre is megérkezik a “The Passion”, a világ talán legismertebb történetét bemutató zenés utcaszínház, melyet a TV2 április 4-én, Húsvétvasárnap élőben közvetít. A Jézus szenvedéstörténetét valósághű, de mégis könnyen értelmezhetően bemutató nemzetközi zenés televíziós formátum már nézők millióit hódította meg világszerte élőben és a televíziók előtt is - olvasható a TV2 Csoport péntek este kiadott közleményében.
A hazai változat a MannaFM 98.6 megbízásából Herendi Gábor - a Valami Amerika és Kincsem alkotójának - rendezésében készül, melyben neves hazai előadók - mint Stohl András, Brasch Bence, Rudolf Péter, Sena Dagadu és Szolnoki Péter - közkedvelt magyar slágereken keresztül teszik közérthetővé és kortárssá a passió történetét. A The Passion egyedülálló lehetőséget nyújt minden nézőnek, hogy az anyanyelvükön megszeretett dalok új értelmezést nyerjenek és új nézőpontokkal, új felismerésekkel gazdagodjunk az egymáshoz való viszonyunkról, hitről, bizalomról, nyitottságról és az elfogadásról: vagyis a közös dolgainkról. “Mindannyian bízunk abban, a vírushelyzet után jobb lesz, mint előtte, bízunk abban, hogy tanulunk mindebből és méginkább összefogunk majd. A húsvéti történet ebben ad támpontokat, mert ez a történet rólunk szól, a közös alapjainkról” - tette hozzá Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója és Paul van Laar, a produkció kreatív vezetője. A “The Passion” egyszerre nyújt érdekes, de nyugodt kikapcsolódást és egy lehetőséget, hogy elmélyedjünk a mindannyiunk által ismert történet tanulságain. A rendező, a szervezők és Stohl András, a műsor házigazdája vár mindenkit a televíziók képernyője elé április 4-én este. A járványhelyzetre való tekintettel a “The Passion” idén nézőközönség nélkül, a Városligeti Műjégpálya területén felépített óriás díszletben kerül megrendezésre televíziós kamerák előtt, melyet a TV2 Húsvétvasárnap 18:55-től élőben közvetít.

Áprilisban beduplázzák az RTL Klub egyik sorozatát

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. március 26. 21:15
Március 11-én indult a Magnum 3. évada az RTL Klubon. Azóta csütörtök késő esténként látható a csatornán. A sorozat előző évada tavaly katasztrofális nézettséggel futott, de a mostani, A mi kis falunk ismétlésének felvezetésével közepes számokat hoz. Nemrég írtuk meg, hogy ma este búcsúzik a New Amsterdam 2. évada a tévéadón.
A kórházas sorozat sávjában jövő héten nagypénteki, ünnepi műsorrendet sugároz az RTL Magyarország, április 9-től azonban az Amsterdam helyén is a Magnum lesz látható az RTL Klubon. Így április 5-ei héttől csütörtökönként 22:15-kor és péntekenként 22:30-kor is új, 3. évados epizódot láthatnak a csatorna nézői. A krimisorozat beduplázása azonban biztosan nem fog sokáig tartani, ugyanis csak 8 héttel van lemaradva az RTL Klubos vetítés az amerikaihoz képest.

Hajdú Péter bejelentette, hogy kik lesznek a LifeTV legújabb műsorvezetői

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. március 26. 10:33
A hét elején kiderült, hogy Berki Krisztián eltűnik a LifeTV-ről, ahol a korábbi kapus a Bréking és a Van életünk című műsorokat vezette. Hajdú Péter, a csatornát üzemeltető Media Vivantis vezérigazgatója friss Instagram bejegyzéseiben jelentette be, hogy két új műsorvezető is érkezik a LifeTV-hez. Bereczki Zoltán az Ébredj velünk! reggeli műsort fogja vezetni, Kovács Lázár pedig saját főzőműsort kap.

Viktoriánus kori szuperhősös sorozat érkezik áprilisban az HBO GO-ra

Írta: Szabó Dalma | 2021. március 25. 20:14
A szuperhősös filmek és sorozatok aranykorukat élik, most pedig az HBO is készült egy ilyen szériával. A The Nevers a viktoriánus korban fog játszódni, és nagyrészt nők állnak a középpontjában. A vadonatúj sorozat április 12-én debütál az HBO-n és az HBO GO-n magyar felirattal, majd hetente egy epizóddal érkezik az online videótárba. Az első évad 12 részes lesz, tavasszal az első 6 epizód kerül bemutatásra, a második fele pedig az év későbbi részében érkezik majd. A legújabb, magyar feliratos előzetes a cikk alatt tekinthető meg.
A történet szerint Viktória királynő uralkodásának utolsó éveiben Londonban egy csapat - többségében nő - felfedezi, hogy különleges képességekkel rendelkeznek, melyek olykor elbűvölők, olykor kifejezetten nyugtalanítók. Ők az “Érintettek”. Közéjük tartozik Amalia True (Maura Donnelly) egy titokzatos, gyors öklű özvegy és Penance Adair (Ann Skelly), egy zseniális fiatal feltaláló is. Ők állnak ennek a mellőzött csoportnak az élére, helyet követelve az Érintetteknek. Szembe kell szállniuk másokkal ahhoz, hogy kiállhassanak a történelem partvonalra szorított szereplőiért. Adottságuk azonban kötelezettségekkel is jár. A szériában továbbá látható lesz Olivia Williams (Szabotázs), James Norton (Fekete tükör), Tom Riley (Da Vinci démonai), Rochelle Neil (Terminátor: Sötét végzet), Eleanor Tomlinson (A Poldark-család), Amy Manson (Outcasts), Pip Torrens (A korona), Denis O’Hare (Amerikai Horror Story), Zackary Momoh (Álom doktor), Elizabeth Berrington (Erőszakik), Kiran Sawar (Murdered by My Father), Anna Devlin (A világ összes pénze), Viola Prettejohn (Vaják), Ella Smith (Ray és Liz), Nick Frost (Világvége) és Ben Chaplin (Bujdokló szenvedély).

26. évaddal tér vissza az RTL egyik népszerű műsora

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. március 25. 19:25
Áprilisban új évaddal folytatódik a Showder Klub. A műsor legelső adását közel 13 évvel ezelőtt, 2008. április 7-én vetítette az RTL Klub. A produkció előző szezonja 2020. október 11-től december 13-ig volt látható az RTLII-n. 4 hónap várakozás után, április 11-én, vasárnap 22-kor érkezik a műsor 26. évada. A Showder Klub epizódjai vasárnap esténként kerülnek majd képernyőre az RTLII-n. Ez lehet az RTL Magyarország legtöbb évadot megélt műsora.

Három saját gyártású műsorral erősít a VIASAT6

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. március 25. 17:07
Három saját gyártású produkcióval készül a VIASAT6 az előttünk álló hónapokra. Április közepén érkezik az Antikhősök, melyben betekintést nyerhetünk a műtárgykeresés világába. A műsor házigazdája Szabó Kimmel Tamás lesz. Az első epizód április 17-én, szombaton 10 órakor kerül majd képernyőre. Új évaddal jelentkezik a Totalcar, ahol a megszokott páros, Bazsó Gábor és Winkler Róbert tesztelik majd a jobbnál jobb járműveket. A 7. szezon első része szintén április 17-én, rögtön az Antikhősök után,10:30-kor indul. Mindkét műsor szombat délelőttönként jelentkezik majd új epizódokkal.
A VIASAT6 a nyári labdarúgó Európa-bajnokság apropójából készít egy rövid, szituációs komédiasorozatot. A Profik – A nagyvilág a kispadról főszereplői Blahó Gergő, Noé Viktor és Simon Kornél lesznek. Az egyperces műsor epizódjai a nyári labdarúgó EB alatt naponta 3 alkalommal, a mérkőzések szüneteiben lesznek láthatóak.

Elkapta a koronavírust a LifeTV egyik műsorvezetője

Írta: SorozatWiki | 2021. március 25. 14:37
A LifeTV-n futó Ébredj velünk! műsorvezetőnőjét és kollégáit minden adás előtt letesztelik. Ábel Anita a csütörtök reggeli tesztelés során pozitív eredményt produkált. A gyorsteszt után azonnal autóba ült és hazament. Szerencsére csupán enyhébb tünetei vannak, fáradtságot érez. Az Instagramon megírta a követőinek, hogy a családjával együtt karanténba vonul és kérte, hogy mindenki vigyázzon magára. A bejegyzés a tovább mögött tekinthető meg.

17 év után visszahozza a TV2 az egyik legismertebb műsorát

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. március 25. 12:49
A Nagy Ő 2003 őszén debütált a TV2-n, ahol Noszály Sándor kereste a szerelmet. A reality nagy siker lett, az első évadára a legtöbb akkori tévéző biztosan emlékszik még. A műsor második szezonja 2004 tavaszán került képernyőre, melyben Molnár Anikó szívéért küzdöttek meg a férfiak. 2004 őszén pedig ismét egy férfi, Gyursánszky Gábor kegyeiért harcoltak a nők. Az utóbbi két szezon már messze nem teljesített olyan jól. Most a TV2 Csoport bejelentette, hogy 17 év szünet után visszahozza a formátumot és hamarosan újra látható lesz a TV2-n. A Nagy Ő negyedik évadában Tóth Dávid olimpikon kajakozó keresi a társát. A sportolót a csatorna nézői jól ismerhetik, hisz szerepelt az Exatlon Hungaryben és a Dancing With The Stars-ban is.
"Legjobbkor talált meg a felkérés. Nem titok, hogy több mint három éve vagyok szingli és valahogy úgy hozta az élet, hogy bár folyamatosan kerestem, de nem találtam meg azt a hölgyet, akit társként el tudnék képzelni magam mellett, miközben azt gondolom erre már megértem és vágyom is rá. A Nagy Ő számomra azért fontos, mert adok egy esélyt annak, hogy talán a műsor segítségével találom meg az igazit, és remélem meg tudom azt is mutatni, hogy 2021-ben férfiként az értékrendem szerint mitől lehetünk egymás számára értékesek és a valódi "nagy ők". Az Exatlon és a Dancing With The Stars-beli szerepléseimhez olyan jó élmények fűződnek, hogy maximálisan megbízom a műsor készítőiben. Mind a csatorna, mind a műsorszerkesztők igyekeztek megismerni és mindig tudtam saját magam adni, és ez most is így lesz" – mondta Tóth Dávid. Dávid húsz nővel ismerkedik meg, de időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak A Nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben. A nagy kérdés csak az, hogy ezt a kiválasztott is így gondolja-e?

3 év szünet után új magyar sorozatot forgat az HBO

Írta: SorozatWiki | 2021. március 25. 11:39
Az HBO Europe csütörtök délelőtt bejelentette, hogy új, magyar sorozat forgatásába kezdett. Az elmúlt évtizedben ők készítették a Társas játékot és a Terápiát, melyek számos díjat kaptak. 2018 végén pedig befejeződött az Aranyélet is, mely minden aktuális évben tarolt a Televíziós Újságírók Díján és elég nagy közönségsiker is lett, sokan a 21. század legjobb hazai szériájának tartják. Ezen alkotások után, most érkezik a médiavállalat első, teljesen hazai fejlesztésű sorozata is. A Besúgó a 20. század eddig ritkán feldolgozott időszakát mutatja be 8 epizódon keresztül. A vadonatúj produkció író-rendezője Szentgyörgyi Bálint és továbbá az Aranyélet és a Mintaapák egyik rendezője Mátyássy Áron, harmadikként pedig Miklauzic Bencéhez is tartozik majd több epizód. A főbb szerepekben pedig a jól ismert arcok mellett friss tehetségek mutatkoznak be. Részletek az HBO közleményében:
1985. A kommunista Magyarország a politikai változások küszöbén. A húszéves Geri szíve tele van izgalommal és várakozással; Budapestre költözik, hogy a Gazdaságtudományi Egyetemen tanuljon. Kollégiumi élete első napján csatlakozik egy csapat demokratikus ellenzéki fiatalhoz, akik tüntetéseket szerveznek a kommunista rendszer ellen. A csoportot Száva Zsolt, a karizmatikus fiatal diák vezeti, aki hamarosan Geri legjobb barátja lesz. A vidéki srác élete egy pillanat alatt megváltozik a gyönyörű lányok, bulik és politikai viták hatására. Geri azonban súlyos titkot őriz. Az Állambiztonság besúgója, akinek nincs választása: ha életben akarja tartani súlyosan beteg öccsét, akkor szüksége van az állam által biztosított gyógyszerre... Miközben Száva azt kutatja, ki a besúgó a csoportban, Geri minden nap kihívással küzd: hogyan cselezze ki az Állambiztonságot és tartsa meg új barátait? Az idő szorít, a végső összecsapás előtt döntenie kell, hogy kinek az oldalára áll.

Vadonatúj kórházas sorozat indul ma este

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. március 25. 07:00
Idehaza is rendkívül népszerűnek számítanak a kórházas szériák. A Sony Pictures Television most Magyarországon is bemutatja az egyik népszerű olasz sorozatot. A Doki – Egy új esély (DOC – Nelle tue mani) ma este 21 órakor dupla epizóddal indul az AXN-en. A valós események által ihletett drámaszéria további részei csütörtök esténként ugyanebben az időpontban lesznek láthatóak a csatornán. A történet szerint Andrea Fanti a belgyógyászat egyik briliáns elméjű, de rideg főorvosa. Egy nap fejbe lövi őt az egyik elhunyt beteg édesapja. Az életmentő műtét jól sikerül, azonban a fejsérülés következtében életének utolsó 12 éve kitörlődik a memóriájából. Nem emlékszik a karrierjére, a barátnőjére, de a válására és fia elvesztésére sem. Nem folytathatja eddigi munkáját, de úgy dönt, hogy a kórházban marad. A baleset megváltoztatja Andreát, aki a betegek szemszögéből kezdi látni az orvosok világát és megérti az empátia fontosságát. Tanácsaival a betegeket segíti, mindeközben egy eltussolt orvosi műhiba is felszínre kerül.
A Doki – Egy új esély főszereplője a Csokileckék Mattiája, Luca Argentero. Feltűnik a sorozatban Az ifjú pápában egy apácát alakító Sara Lazzaro, Matilde Gioli, aki Serena Ossola bőreébe bújt az Esélylesőkben (a 2015-ös olasz film, nem az 1984-es amerikai mozi), illetve Pierpaolo Spollon, aki Filipet játszotta A vörös ajtóban. A sorozat vetítése 2020-ban indult az egyik legnépszerűbb olasz csatornán, a Rai 1-n. Hazájában már képernyőre került a sorozat 16 részes 1. évada. Az Olaszországban készült szériák és filmek mostanában ismét népszerűek, így Magyarországon kívül többek között Portugália, Spanyolország, Franciaország, Szlovénia és Anglia is megvette a sorozatot. Vajon milyen szerepkör vár balesete után Andreára a kórházban? Mi lehet az eltussolt orvosi műhiba? Kiderül mától csütörtökön esténként az AXN-en! (A cikket a Sony Pictures Television támogatta.)

Csütörtökön és pénteken is változás lesz az Exatlon Hungaryben

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. március 24. 23:02
Hétfőn írtuk meg, hogy rendkívüli időszak lesz az Exatlon Hungaryben. Négy új játékos érkezett és Palik László bejelentette, hogy kivételesen nem egy, hanem két hét után esik ki a következő versenyző. Ezen kívül elmondta, hogy most csütörtökön lesz a végjáték 1. fordulója, pénteken pedig a Dominikai-Köztársaság csapata ellen az idei első Nemzetek Viadala. Most úgy néz ki, egyik sem lesz a következő napokban.
A műsorvezető mai bejelentése alapján már csütörtökön érkezik az első Nemzetek Viadala, méghozzá Mexikó csapatával. Azt nem tudni, hogy így mikor lesz az eredetileg erre a napra beharangozott végjáték 1. fordulója. Pénteken is változás lesz, ugyanis ezen a napon elmarad a Nemzetek Viadala a dominikaiakkal és helyette a mexikóikkal csapunk össze. Szintén a mai napon derült ki, hogy a több napja betegeskedő Tóth Janka nem folytathatja a versenyt. A döntést az orvosok hozták meg a játékos egészségének érdekében.
hirdetés