.

Ők vezetik majd a jövőre induló új reggeli műsort

Írta: SorozatWiki | 2020. december 22. 21:16
Február 1-jén indul a LifeTV reggeli műsora. A Ébredj velünk!-ben a tévétársaság szerint aktuális témák, tabumentes, szókimondó beszélgetések, humoros, olykor csipkelődő beszólások, stúdióvendégek, élő produkciók és négy műsorvezető várja a nézőket. A házigazdák pedig a friss bejelentés szerint Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Hajdu Steve lesznek, akik párban, váltásban fogják vezetni a műsort.

Két új török sorozat indul és egy visszatér január elején a TV2-n és a SuperTV2-n

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. december 22. 17:20
A jövő év elejétől igen jó dolga lesz a török sorozatok rajongóinak a TV2 Csoport csatornáin. Január 4-én délután visszatér egy nemrég szünetre küldött, népszerű széria és egy vadonatújat is indítanak. Ugyanezen a napon pedig a SuperTV2-n az esti órákban szintén egy vadonatúj török produkció érkezik. A Bosszú csapdájában első évadának utolsó epizódja december 18-án volt látható a TV2-n. A széria azóta szüneten van, de a SorozatWiki megtudta, hogy már nem sokáig. A sorozat 2. évada január 4-én érkezik és most is a Tények előtt lesz látható.
Január 4-én lesz Az én lányom (Kizim) magyarországi premierje a TV2-n - tudta meg a SorozatWiki a médiavállalattól. Az új sorozat minden hétköznap 15:40-kor lesz látható. A szériából 2018-ban és 2019-ben egy évad készült, mely 34 darab 120 perces epizódból áll, melyet itthon 40-45 perces epizódként mutatnak be. A főszerepben az Anyából ismert kislány, Beren Gokyildiz látható, valamint a Kuzey Güney sztárja, Bugra Gülsoy. A történet szerint a nyolcéves Öykü kivételes kislány, empatikus és érzékeny a körülötte lévő világra. Amikor nagynénje - aki születése óta gondozza őt - elhagyja, Öykünek meg kell találnia apját, Demirt. Demir egy felelőtlen ember és csaló, aki árvaházban nőtt fel, ráadásul épp azon a napon tartóztatják le, amikor Öykü rátalál. Demirt a bíróság azzal a feltétellel engedi szabadon, hogy gondozza a lányát. A férfi közben beleszeret egy nőbe, Candanba, ám senki nem sejti, hogy van egy titka, amelyet nem mondhat el senkinek.

Januárban érkezik a legjobban várt magyar sorozatfolytatás az RTL Klubra

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. december 22. 11:55
Egy év szünet után idén áprilisban indult A Tanár 3. évada az RTL Klubon. A koronavírus miatti válság következtében azonban az RTL Magyarország egy rész után levette a tévéképernyőkről és az új szezon csak az RTL Most+-on lett leadva. Mivel 2019 márciusa óta csupán egyetlen egy új epizód ment le a tévében a szériából, mára ez lett az egyik legjobban várt magyar sorozatfolytatás.
Az időpontra viszont nem kell tovább várni. A médiavállalat ma bejelentette, hogy A Tanár 3. évadát január 9-én kezdi újból vetíteni, mely a jól megszokott szombati 20 órás időpontba kerül. Ez a hír pedig azt jelenti, hogy a sorozat az RTL Klubon még le nem adott második része január 17-én érkeznek a csatornára. A Tanár 3. szezonjának egyik különlegessége, hogy innentől lett főszereplő Liptai Clauida. Az új etappal bővebben korábbi cikkünkben foglalkoztunk.

Ők az új Nicsak, ki vagyok? újabb három leleplezettje

Írta: SorozatWiki | 2020. december 21. 12:30
A Nicsak, ki vagyok - a rejtélyek színpada 2. évada november 11-én indult. A TV2 maszkos műsorának első adásában a három leleplezett, a Kukorica jelmeze alatt Galambos Lajcsi, a Hattyú Zséda, a Ló kosztümében pedig Cseh Laci. A továbbjutó a Tigris volt, így nem lepleződött le. A második rész leleplezettjei Stohl András Apácaként, Pataki Attila a Kalóz jelmez alatt és az Egér kosztümében pedig Demcsák Zsuzsa. Ezúttal a Discogömb jutott tovább.
A nagyszabású showműsor harmadik adásában a Festmény mögött Oszvald Marika, a Csikóhal maszkja mögött Szegedi Fecó, míg a Macskanő álarc alatt Csősz Boglárka volt. Ekkor a Varjú jutott tovább. Az előző héten a Tévé Zsidró Tamást rejtette, a Király Győrfi Pál volt, a Denevér jelmeze alatt pedig Horváth Tomi lepleződött le. Ezúttal a Méhecske jutott tovább. A karácsony előtti adásban a Molylepke, a Vihar, a Pók és a Baba lépett fel. A tovább mögött folytatjuk a három legújabb kieső személyével!

13 új szolgáltatónál lesz RTL Most+, a tévés vetítés előtt érkezik az Éjjel-Nappal Budapest

Írta: SorozatWiki | 2020. december 20. 21:29
13 kisebb szolgálatónál még az idén elérhető lesz az RTL Most+, így összesen már 52 cég tévés ügyfelei igényelhetnek majd kódot az RTL Magyarország prémium platformjára. Az RTL Most+-on élőben nézhetőek a médiavállalat csatornái, bizonyos tartalmak előbb tekinthetőek meg és a felhasználók jóval kevesebb reklámmal is találkozhatnak, mint a sima RTL Moston.
Fontos bejelentés, hogy januártól az Éjjel-Nappal Budapest új epizódjai az RTLII-s vetítés előtt megnézhetőek lesznek az RTL Most+-on. A platformra egy munkanappal előbb kerülnek majd fel a legújabb részek. A ValóVilág10 powered by Big Brotherhöz, a BeleValóVilág mellett egy újabb kísérőműsor indul. A „Jöttem, láttam, buktam”-ban a Párbajokon alulmaradt játékosok mindennapokba való visszatérését követhetik nyomon. A produkció első két epizódja limitált ideig az RTL Most, majd az RTL Most+ platformon érhető el. A felület felhasználói már a televíziós premiert megelőzően megtekinthetik A lány című amerikai sorozat részeit. Hetente két újabb epizód válik elérhetővé a misztikus elemekkel tűzdelt szériából, amely egy Long Island-i kisváros seriffjéről szól, aki egy lezuhant repülő roncsai közelében egy kislányt talál, aki a jelek szerint sértetlenül megúszta a katasztrófát, ám nem emlékszik semmire, még a nevét sem tudja megmondani. Csakhamar rejtélyes és megmagyarázhatatlannak tűnő dolgok történnek a békés kisvárosban, a kislányról pedig mind több és több kormányzati ügynökség szeretne mindent megtudni. December 18-tól pedig A Tanár 1-2. évadának részeit nézhetik meg a renitens, diákjaiért mindenre kész tanerő rajongói.

Január legelején tér vissza a TV2 nagyszabású showműsora

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. december 19. 17:52
Az ősz folyamán három nagyszabású showműsort is adott a TV2 Csoport. A Sztárban sztár nagy siker lett, a Dancing with the Stars közepes eredményeket ért el, míg az egyetlen még látható Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada gyenge eredményeket hoz. A produkció november 22-én indult és az első etappal ellentétben - mely sikeres volt - a mostani részek rosszul mennek és legutóbb még az RTL Klub filmjétől is kikapott.
Idén azonban december 20-án, most vasárnap 18:50-kor lesz a produkció utolsó adása. A műsor téli szünete azonban nem tart sokáig, ugyanis a Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada már január 3-án új adással tér vissza. Azt egyelőre nem tudni, hogy a mostani évad 2021 elején hány résszel jelentkezik még, de várhatóan még januárban véget ér. A TV2 Csoport 2021-ben legalább három nagyszabású showműsort is képernyőre tűz. Októberben jelentették be, hogy A Nagy Duett és a Sztárban sztár leszek! is új évaddal tér vissza, nemrég pedig a Dancing with the Stars-ról is kiderült, hogy jövőre is látható lesz.

Jövő héten új időpontban és rekordhosszú epizóddal búcsúzik a Drága örökösök

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. december 19. 12:39
Tavaly márciusban Kolosi Péter a SorozatWikinek adott interjúban jelentette be, hogy a 4. lesz a Drága örökösök utolsó évada. December elején elsőként írtuk meg, hogy 23-án lesz látható a sorozat 4. évadzáró és egyben befejező epizódja. Az Ökörapátiról szóló produkció az elmúlt hetekben hétköznaponként 19:30-kor volt látható az RTL Klubon. A széria azonban az utolsó 3 epizódjára, jövő héten új időpontba kerül.
A Drága örökösök hétfőtől 45 perccel később, 20:15-től kerül képernyőre és nagyjából 21:30-ig tart majd. A változás oka, hogy pénteken véget ért A Konyhafőnök VIP, így jóval hosszabb lesz a Fókusz. Jövő szerdán, a sorozat befejező epizódja pedig rekordhosszú lesz. A széria szokásos 45-50 perces részei helyett, nagyjából egy órás epizóddal búcsúzik az elmúlt évek legnézettebb napi sorozata, mely azon a napon nagyjából 21:40-kor ér véget. A produkció rajongói azonban nem maradnak kárpótlás nélkül, januárban érkezik az örökösök alkotóinak új szériája. A Keresztanyuról bővebben itt írtunk.

Premier előtt megnézhető az RTL új napi sorozata, a Keresztanyu főcíme (videó)

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. december 18. 11:54
Jövő szerdán ér véget a Drága örökösök az RTL Klubon, de január 3-tól egy vadonatúj napi sorozat érkezik a helyére. A Keresztanyut szintén az örökösök alkotói készítik, a produkcióról korábbi cikkünkben írtunk bővebben. Nemrég a TV2 Doktor Balaton című új sorozatának került nyilvánosságra a főcíme, most pedig az RTL Magyarország újdonságáé is megtekinthető, érdemes a tovább mögött megnézni!

50. heti nézettség - Remekelt a Farm VIP utolsó hete és legyőzte A Konyhafőnök VIP-t

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. december 17. 22:59
A 49. heti nézettségi adatok itt tekinthetőek meg. Az 50. héten (december 7-13.) a délutáni Barátok közt kedden közepes, a hét további 4 napján viszont nagyon gyenge számokat hozott, miközben A bosszú csapdájában minden nap remekelt és minden alkalommal le is verte Berényiéket. Az RTL Híradó 18-49-ben hatszor, a teljes lakosság körében pedig négyszer győzte le a Tényeket. Este a Tények Plusz hétfőn, kedden és pénteken közepes, szerdán gyenge, csütörtökön pedig jó eredményeket produkált. A Fókusz csütörtökön kimagaslóan ment, a hét többi napján pedig "csak" jól. Az RTL magazinja minden nap jobban teljesített, mint a TV2 bulváros hírműsora.
A Drága örökösök most is minden nap kimagasló számokat szállított. Az RTL Klub esti, napi sorozata a heti toplista harmadik helyét zsebelte be és minden hétköznap a legnézettebb műsor volt a fiatalok körében. A Mintaapák hétfőn, kedden és csütörtökön közepes, szerdán és pénteken gyengébb adatokat produkált. Heti átlag tekintetében továbbra is épphogy közepesen teljesít. A Konyhafőnök VIP első ránézésre minden nap épphogy, de jó számokat hozott. Viszont megint nagyot csökkent a heti közönségarány az előzőhöz képest. Ennek köszönhetően pedig a TV2 kalandrealityjével lévő közös sávjukban, kedd kivételével minden nap kikapott. Ilyen az RTL gasztro realityjével nem szokott előfordulni. Az elmúlt hetekre az volt a jellemző, hogy ugyan sokan kezdik el nézni a műsort, de a rendkívül késői befejezés miatt sokan elkapcsolnak róla. Úgy látszik most ütött az vissza, hogy nem lehet annyira élvezni egy produkciót, ha rendszeresen lemaradsz a végéről, ugyanis a múlt héten már a részek elején se voltak ott tömegek. Egyértelműen látszik, hogy nem működik az a módszer, hogy az RTL maratoni hosszúságú Konyhafőnököt ad, melyet alapból későn is kezd. Remekelt a Farm VIP utolsó hete, hétfőn, kedden és szerdán jól futott, míg csütörtökön és pénteken kiemelkedő számokat hozott. A heti közönségaránya most volt a legmagasabb, sőt 18-49-ben a hét ötödik legnézettebb műsora lett. Ezek, és az, hogy többször is legyőzte A Konyhafőnököt, hatalmas sikernek számít a TV2-n. A kísérőműsora, a Farm, ahol éltünk hétfőtől-csütörtökig gyenge-közepes számokat produkált, a pénteki finálé után viszont egyértelműen jól ment. Késő este a hét elején a Barátok közt szépen teljesített és az Újratervezés katasztrofálisan, a hét második felében pedig Berényiék omlottak össze és a TV2 újraépítő műsora hozott tisztességes számokat. Kedden az M4 Sport Dinamo Kijev – FTC BL közvetítése nem hozott kiemelkedő eredményeket.

Magyarországon is megjelent a Netflix sikertörténetéről szóló könyv

Írta: SorozatWiki | 2020. december 17. 16:45
A Netflix a világ legnagyobb online videótára és mára Magyarországon is roppant népszerű lett. Most Magyarországon is megjelent Reed Hastings, a Netflix elnök-vezérigazgatójának és egyik alapítójának könyve, "Az a szabály, hogy nincs szabály" címmel. Az írás új szemszögből mutatja be az online videótár történetét és a megújulás kultúráját. További részletek a Netflix közleményében:
Az a szabály, hogy nincs szabály! Aki a Netflixnél dolgozik bárhol világszerte, kellő teret, önállóságot kap a kibontakozáshoz, egy bajnokcsapat tagja, nem egy családé. A jó Netflix vezető biztosítja az alkalmazottaknak a megfelelő információt, kontextust ad, nem pedig csak irányít. A legnagyobb kockázat nem az, ha hibázunk, hanem ha nem változtatjuk meg az irányt, amikor a piaci környezet változik. Ilyen és ezekhez hasonló vezetési elvekről vall először Reed Hastings elnök, a Netflix alapítója, a most megjelent, már itthon is kapható Az a szabály, hogy nincs szabály című könyvében. A történet izgalmas, személyes történeteken, több száz vállalati interjú alapján mutatja be azt is, hogy a szabad felhasználói élmény megteremtése mindent visz a vállalatnál. Amikor Reed Hastings megalapította a Netflixet, olyan vállalati filozófiát és vezetési elveket dolgozott ki, és kezdett tesztelni, melyek eltértek a hagyományostól, és olyan újszerű üzleti kultúrához vezettek, mely a vállalatot mára a világ egyik legsikeresebb szervezetévé tette.

Két vadonatúj sorozata érkezik Magyarországra a török Jason Momoa-nak

Írta: SorozatWiki | 2020. december 17. 16:10
A következő hetekben számos új telenovella érkezik a LifeTV-re. December 16-tól főműsoridőben, minden hétköznap 21 órától látható a török Jason Momoa, azaz Can Yaman egyik régebbi szériája, az Elsöprő szerelem. December 31-én pedig érkezik a színész egyik legújabb sorozata, a Mr. Wrong is. Ezen kívül további újdonságok is indulnak a csatornán. Részletek a LifeTV közleményében:
Az ünnepi időszakban induló sorozat-dömpinggel vezeti át a nézőket az új évbe a LifeTV. A hétköznap esti sorozatsávban folytatódik a brazil Született álmodozó, továbbra is képernyőn lesz a legendás török sorozat, a Szerelem íze epizódjainak ismétlése, a két közönségkedvenc mellé pedig érkeznek a csatorna szinte már saját sztárjának számító Can Yaman legjelentősebb telenovellái! December 16-án indul az Elsöprő szerelem, amely a legfelkavaróbb televíziós lovestory-k egyike: romantikus történet tele szerelemmel, gyűlölettel és az élet nagy játékaival, a történet középpontjában a jóképű Yalinnal (Can Yaman) és a gyönyörű Dafneval (Acelya Topaloglu). December 31-én Can Yaman legújabb, 2020-ban készült szériájával, a Mr. Wronggal erősödik a sorozatkínálat. Középpontban ezúttal is a gyengéd érzelmek, amelyet Yaman régi partnerével, a Szerelem ízéből ismert Özge Gürellel él meg. Az elbűvölő színésznő Ezgi szerepét alakítja, aki egész életében csak csalódott és lassan már reményét veszti, hogy valaha megtalálja az igazit. Ekkor találkozik a nőcsábász Ozgurral (Can Yaman), akivel úgy tűnik újabb szerelmi katasztrófába sodorja önmagát. A sors és a végzet azonban ezúttal happy endet tartogat a számukra...

Újra Mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. december 17. 11:02
A mi kis falunk a legnézettebb magyar sorozat, melynek nem csak az új részeit nézik rengetegen, de az RTL Klubos és Coolos ismétlései is roppant népszerűek. Bizonyos ünnepekkor a Coolon maraton is szokott lenni a szériából. Utoljára október 23-án volt ilyen vetítés, akkor a 3. évad első 9 részét adta le egymás utána a csatorna. Hamarosan pedig ennek érkezik a folytatása.
Január 1-jén, újévkor újra A mi kis falunk maratont tart az RTL Magyarország. Aznap 15 órától egészen 23 óráig folyamatosan Pajkaszeg lakói lesznek láthatóak a Coolon. Az RTL sorozatos csatornáján ez idő alatt a produkció 3. etapjának 10. epizódjától a 17. részéig kerül újra képernyőre. A sorozatból az RTL Klub jelenleg az 5. évadánál tart, mely épp szüneten van. Az ősz folyamán, eddig 5 epizódot sugároztak belőle, azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor folytatódik, de korábbi cikkünkben kiszámítottuk a lehetséges időpontokat.