.

Új műsorvezető csatlakozik az RTL-hez

Írta: SorozatWiki | 2020. november 26. 19:56
Csütörtökön jelentette be az RTL Magyarország, hogy új házigazda érkezik az RTL Klub Reggeli műsorába. Így az ismert műsorvezetők mellett hamarosan Járai Máté is köszönti majd a csatorna reggeli nézőit. A Jászai Mari-díjas színészt sok tévénéző a 200 első randiból ismerhette meg, de korábban feltűnt többek között A mi kis falunkban és az Egynyári kalandban is. Országos ismertséget idén ősszel a Nyerő Párosban való versenyzése során szerzett, ahol feleségével Járai Kirával az utolsó napig látható volt.
"Rengeteg szerepet eljátszottam már, amik rendkívül széles skálán mozogtak. Ugyanakkor mindig is nagy álmom volt és titkon vágytam rá, hogy talán egyszer lehetőségem lesz kipróbálni a műsorvezetést is. Nagyon izgulok az első adás miatt, igazi kihívás lesz, így előtte nem valószínű, hogy le tudom majd hunyni a szememet, nehogy elaludjak” - mondta Járai Máté. A Reggeli továbbra is minden hétköznap 6 órától jelentkezik az RTL Klubon.

47. heti nézettség - Hétköznap is remekel a Farm VIP

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. november 25. 22:45
A 46. heti nézettségi adatok itt tekinthetőek meg. A 47. héten (november 16. - november 22.) a délutáni Barátok közt csütörtökön közepesen, a hét többi napján gyengén ment és minden nap kikapott a közepes-jó számokat hozó Bosszú csapdájától. Az RTL Híradó 18-49-ben hétből hatszor, a teljes lakosság körében ötször győzte le a Tényeket. Este a Tények Plusz hétfőn kiemelkedően, a hét többi napján pedig közepesen ment. A Fókusz kedden kimagasló, hétfőn, valamint szerdától péntekig jó számokat szállított. A közös idősávjukban hétfőn a TV2 bulváros hírműsora, keddtől péntekig pedig az RTL magazinja nyert. A Mintaapák minden nap közepesen futott, egyedül szerdán hozott rosszul. Az RTL Klub napi falus sorozatától ugyan minden nap nagy különbséggel kapott ki, viszont az évad alatt most hozta a második legjobb heti közönségarányát. Valószínűleg a javuló eredményeinek is köszönhető, hogy berendelték a 3. szezonját.
A Drága örökösök hétfőtől csütörtökig kiemelkedő adatokat produkált, pénteken pedig nagyot tarolt. Utóbbi eredményével 18-49-ben a heti toplista második helyét zsebelte be, ezen kívül pedig négy hétköznapon is a legnézettebb műsor lett. A Farm VIP hétfőn, kedden és szerdán jól teljesített, csütörtökön és pénteken pedig kiemelkedően. A hét első három napján, nem sokkal, de kikapott az RTL gasztro realiyjétől, míg csütörtökön hatalmas meglepetésre legyőzte és pénteken is fej-fej mellett volt a két műsor. A heti toplistában a hatodik helyre került és főműsoridőben minden más TV2-s produkciónál jobban teljesített a fiatalok körében. Egyértelműen látszik, hogy a vasárnapi remek kezdés után hétköznap is sikeres lett a kalandreality. A késő estére került Bezár a bazár! a hét elején nagyon gyenge, a hét második felében katasztrófális számokat produkált. Velük szemben a maratoni hosszúságú A Konyhafőnök VIP hétfőn, szerdán és pénteken kiemelkedően teljesített, kedden tarolt, míg csütörtökön "csak" jól ment. 18-49-ben a heti toplista negyedik helyén végzett és kedden a legnézettebb lett. A Farm sikeres megjelenésével csak 1 százalékpontot veszített a heti közönségarányából, mely elég jónak számít. Ismét bebizonyosodhat, hogyha az RTL Klub és a TV2 teljesen más típusú programot kínál a nézőinek, akkor mindkettő mehet jól. Szerdán Magyarország-Törökország Nemzetik Ligája közvetítés volt, mely remek eredményeket szállított az M4 Sport számára.

Jövő héten búcsúzik az RTL Klub legnézettebb műsora

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. november 25. 21:44
Az Álarcos énekes tavaszi, első évadának elképesztő sikerei után még idén, szeptember 6-án elindult a műsor második szezonja is. Az új etap 10 helyett 16 versenyzővel és az első heteiben hosszabb adásidővel jelentkezett. Mára pedig az is látszik, hogy a korábbi 10 helyett 14 rész készült belőle. Bár annyian nem nézik, mint tavasszal, de hétről hétre most is elég jól teljesít és azf ősz legnézettebb műsora. Hamarosan azonban véget ér az évad.
A nagyszabású showműsor fináléja, jövő vasárnap 19 órakor lesz látható az RTL Klubon. A döntő a mostani adásoknál némileg hosszabb lesz, reklámokkal együtt várhatóan 2 órán keresztül lesz majd, így december 6-án az Életünk története 21:30 helyett 22:10-kor kerül képernyőre. Az Álarcos énekes előző, 12. részében az Egér lepleződött le, így ezen a héten a Röfi, a Zebra, a Baba, és Banán lép fel a fináléba jutásért.

Kiengedték Majkát a kórházból

Írta: SorozatWiki | 2020. november 24. 21:53
A Bezár a bazár! műsorvezetője sportolás közben lett COVID-19 fertőzött, november 9-én pedig CT-t végeztek a magyar sztáron, akit rossz eredményei miatt benn is tartottak a kórházban. Majka a Youtube-on számolt be állapotáról majdnem minden 24 órában, aztán három nappal később hazaengedték, hogy kisfia születésnapját a családjával együtt ünnepelje meg. A rapper-műsorvezető az eseményen megerőltette magát, és vissza kellett mennie a kórházba. Majka tegnap este a kocsijából jelentkezett be és jó hírről számolt be rajongóinak, végre kiengedték a kórházból, mert az újabb tüdővizsgálat jobb eredményeket hozott. A sztár még mindig koronavírus-pozitív, tüdőgyulladása nem múlt még el teljesen.

Eldőlt, hogy lesz-e 3. évada a Mintaapáknak

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. november 24. 20:35
A Mintaapák tavaly novemberben debütált a TV2-n, a csatorna 15 év után indított új, napi sorozatot. A széria kezdetekben gyenge számokat hozott, de az idei év elején már közepesen futott, tavasszal pedig már kifejezetten jó nézettséget produkált. A produkció forgatása márciusban a koronavírus terjedése miatt leállt, majd ennek következtében április elején idő előtt véget ért a Mintaapák 1. évada.
Májusban és júniusban, a sorozat 2. szezonjának forgatásának megkezdése előtt, különböző botrányok kíséretében a főszereplők nagy része lecserélődött. Fenyő Ivánt a csatorna váltotta le, Szabó Kimmel Tamás és Kovács Patrica maguk távoztak, végül pedig magatartásbeli problémákra hivatkozva Kleim Viktort is elküldte a médiavállalat. Helyüket Kamarás Iván, Száraz Dénes, Szávai Viktória és Makranczi Zalán vették át, az apák közül Mészáros Béla maradt az egyetlen, aki a folytatásban is főszereplő maradt. A Mintaapák 2. évada augusztus végén indult a TV2-n és azóta is minden hétköznap este képernyőn van. A produkció az ősz első felében gyenge nézettséget hozott, az elmúlt egy hónapban azonban már közepes számokat produkált. Úgy tudjuk, a sorozat 2. szezonjának forgatásai már befejeződtek, az epizódjai karácsonyig fognak kifutni a TV2-n. Nemrég pedig az is eldőlt, hogy lesz-e a szériának folytatása. A SorozatWiki információi szerint berendelték a Mintaapák 3. évadát. A forgatásai tavasszal indulnak, így várhatóan nyárnál előbb nem fog képernyőre kerülni. A hírről megkérdeztük a csatornát is. "Igen, megerősítjük, hogy tavasszal folytatódnak a Mintaapák forgatási munkálatai" - válaszolta a TV2 Média Csoport Sajtóosztálya a SorozatWikinek.

Megérkezett az első előzetes A mi kis falunk készítőinek új TV2-es sorozatához

Írta: Spenger Dávid | 2020. november 24. 16:08
A TV2 Média Csoport augusztusban jelentette be, hogy a Mintaapák után Doktor Balaton címmel új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozatot indítanak. A széria egy balatonfelvidéki településen játszódik, ahova egy új háziorvos, Dr. Balla-Tóth András érkezik. A doktor természetesen felrázza a helyiek hétköznapjait, akit a gyógyszerlobbival folytatott küzdelme kényszeríti egy kis vidéki kitérőre. A TV2 újdonságát a Contentlab & Factory gyártja, így A mi kis falunk több készítője is dolgozik a produkción.
A Doktor Balaton első előzetesét nemrég tették közzé, melyben a főbb szerepeket többek között olyan színészek alakítják, mint Bodrogi Gyula, Voith Ági, Gula Péter, Hirtling István, Pálfi Katalin és Sárközi Nagy Ilona. A dramedy főszereplője az a Mészáros András lesz, akit a mozinézők a Kojot című filmben is láthattak. A szériát a TV2 Média Csoport a "magyar Dallasként" emlegeti: míg az amerikai sorozatban az olaj állt az események középpontjában, itt az egyedülálló és hatásos gyógyvíz miatt alakulnak ki bonyodalmak. A Doktor Balatonra már nem kell sokat várniuk a nézőknek, melynek első előzetese a tovább mögött megtekinthető!

A rajongók azt követelik, hogy rúgják ki a The Mandalorian egyik fontos színészét

Írta: Spenger Dávid | 2020. november 24. 11:58
A The Mandalorian október 30-án folytatódott a Disney+-on, és már négy epizód lement a 8 részes második évadból. A 12. fejezet egyik nagy fordulata volt, hogy Din Djarin (Pedro Pascal) két egykori bajtársa, Greef Karga (Carl Weathers) és Cara Dune (Gina Carano) is visszatértek, hogy közös erővel a földdel tegyenek egyenlővé egy ex-birodalmi bázist. A rajongók közül azonban nem mindenki örült a Deadpoolban is látható színésznőnek, aki nemrégiben Twitteres bejegyzéseivel borította ki a Star Wars nézőket.
Gina Carano ugyanis azt írta egyik posztjában, hogy "egy olyan világban, ahol mindenki maszkot hord, felüdülés látni egy lelket". Ezt követően az egykori MMA-harcos a demokratáknak is nekiment, arról panaszkodott, hogy elcsalták az amerikai választásokat és Donald Trumphoz hasonlóan a szavazatok újraszámlálását követelte. A Twitter népét erősen megosztották a színésznő kijelentései, voltak, akik az azonnali kirúgását kezdték követelni a The Mandalorianből, míg mások védeni próbálták.

Mától megint későbbre kerül a Barátok közt

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. november 23. 09:32
Két hete, november 9-én debütált A Konyhafőnök VIP új évada az RTL Klubon. Mivel most fordul olyan először elő, hogy a Drága örökösöket és a gasztro realityt egyszerre vetíti a tévéadó, ezért ez a két műsor szinte teljes egészében elfoglalja a csatorna estéit. Ezért két hete a Barátok közt teljesen kikerült főműsoridőből és "késő esti" vetítése rekordkésői, 23:10-es időpontban folytatódott.
Hétfőtől lesz egy újabb, ezúttal kisebb változás az RTL Klubon, melynek megint a Mátyás király tér lakóinak nézői a kárvallottai. Mostantól A Konyhafőnök VIP a bruttó (reklámokkal együtt mért) adásideje még hosszabb lesz, így Berényiék még odébb tolódnak. Mától a Barátok közt "késő esti" vetítése 10 perccel későbbre kerül és csupán 23:20-kor lesz majd látható. Jó hír viszont, hogy a sorozat délutáni indulása most sem változik és marad 17:05-kor.

Megvan az új Nicsak, ki vagyok? első három leleplezettje

Írta: SorozatWiki | 2020. november 22. 22:31
A Nicsak, ki vagyok - a rejtélyek színpada ma este tért vissza a képernyőkre. A TV2 maszkos műsorában megújult zsűri, a Kajdi Csaba által vezetett Pápai Joci és Mádai Vivien hármas az Ábel Anita csapatához tartozó Csonka Andrással és Király Viktorral versengett azért, hogy kitalálják, kik rejtőznek a maszkok mögött. A Nicsak, ki vagyok? színpadán Kukorica, Hattyú, Tigris és Ló jelmezbe öltözött sztárok is énekeltek. A tovább mögött folytatjuk a három kieső leleplezésével, több meglepő név is van közöttük!

Kiderült, ki érkezik vendégnyomozóként az Álarcos énekes elődöntőjébe

Írta: SorozatWiki | 2020. november 22. 21:59
Az új Álarcos énekesben már csak négy maszkos énekes van versenyben, a Röfi, a Zebra, a Baba, és a Banán. A műsornak több olyan külföldi verziója van, amelyekben az állandó nyomozók mellé időről-időre egy ötödik zsűritag is beugrik. Ez az RTL Klubon látható magyar változatban a 11. adásban történt meg, amikor Liptai Claudia ülhetett be ideiglenesen nyomozni, majd ma este a Nyerő Párosban és a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben látott Kabát Péter találgatott együtt a többiekkel. A 13. adásban a ma esti kieső, az Egérként látott Feke Pál érkezik nyomozni, akit a legtöbben az István, a király című rockoperában ismertek meg.

Leleplezték az új Álarcos énekes 12. adásának kiesőjét

Írta: SorozatWiki | 2020. november 22. 21:17
Az új Álarcos énekes első részében a Süti esett ki, aki Fluor Tomi volt, majd a Cicának öltözött Béres Alexandrát leplezték le, aztán a Tigrisről derült ki, hogy ő Eszenyi Enikő, majd a Méhecske maszkját viselő Rubint Rella is kiesett. Koronavírus fertőzés miatt idő előtt kellett leleplezni a Röfit, aki Liptai Claudia volt, de a Kakas álarca is lehullt, aki Miklósa Erika volt. Később a Dinónak öltözött Erdélyi Mónikát leplezték le, a Bikáról kiderült, hogy ő Kozsó, majd a Béka jelmez mögött található Falusi Mariannak kellett távoznia, és a Majomként éneklő Pintér Tenya is kiesett, majd múlt héten az Elefántként látott Bach Szilvia búcsúzott. Ma este Egér, Röfi, Zebra, Baba, és Banán kosztümbe öltözött sztár is fellépett, a tovább mögött eláruljuk, ki volt a 12. adás kiesője!

The Mandalorian 2. félévad kritika: Ha Baby Yoda nem lenne, a többség már nem nézné a sorozatot

Írta: Spenger Dávid | 2020. november 22. 17:17
Október 30-án tért vissza a Disney+-on az első élőszereplős Star Wars sorozat, mely pár évvel a Birodalom bukása után játszódik és a peremvilágokba kalauzol. A történet az ex-birodalmiak elől menekülő mandalori fejvadászról szól, aki az új részekben egy erőérzékeny Gyermeket igyekszik eljuttatni a jedik titokzatos rendjéhez. Ezzel az egyetlen gond, hogy a főszereplő folyton mellékküldetéseket vállal, és habár Baby Yoda még az első etapnál látottaknál is aranyosabb, a sorozat fősodra hetek óta alig halad.
Mostanra egyértelművé vált, hogy Baby Yoda a The Mandalorian legnagyobb erőssége, önmagában, ha őt kiszednénk a sorozatból és csak Din Djarint és kalandjait hagynánk meg, korántsem lenne annyira élvezetes a Disney+ produkciója. Ennek a legfőbb oka, hogy a fejvadász többnyire mellékküldetésekkel pazarolja az idejét, és ahelyett, hogy a Bo Katan (Katee Sackhoff) által emlegetett Ahsoka Tano nyomába eredne, inkább sárkányszerű gigaszörnyekre vadászik, és régi barátainak segít. A négy epizódból eddig mindössze kettőben haladt előre a történet, és ez elég nagy baj. A The Mandalorian eddig is lassú léptű sorozat volt, de nem érződtek időhúzásnak a részek. A Gyermek azonban minden eddiginél aranyosabb, ráadásul a készítők húztak egy merészet és elkezdték bemutatni, hogy ő sem tökéletes. A rajongók rendkívül kiborultak azon, amikor a fejvadász békaszerű utasának tojásait elkezdte titokban falatozni az apróság. Főleg, hogy a történet szerint egy kihalófélben lévő fajról van szó. Ezt követően az évad felénél, a legutóbbi epizódban az Erő segítségével vett el egy gyerektől némi kaját. Persze nem baj az, ha valaki szereti a hasát, de olyat még nem láttunk, hogy egy potenciális jedi arra használta volna az adottságait, hogy mások felett uralkodjon. Kivéve Anakin Skywalkert, akiből a galaxis egyik legnagyobb diktátora, Darth Vader lett. Vajon a Star Wars sorozatnál is hasonlóra számíthatunk? Baby Yoda gonosz lesz? Egyelőre nem így tűnik, apró gyermeki csínytevésekről van szó. Amikor pedig a zöld lényt beültették az iskolában a többiek közé, kizárt, hogy nem olvadozott minden néző a képernyő előtt.