A Netflix 2019 márciusában indította el a Forma-1: Hajsza a túlélésért (Drive to Survive) című dokumentumsorozatát. Eddig 3 évad készült belőle, melyekben bemutatták az előző Forma-1-es világbajnokságok legfontosabb pillanatait, kulisszák mögötti eseményeit. Az első 2 évadot nagyon szerették a nézők, az utolsót azonban sok kritika érte, ennek ellenére nyár végén bejelentették, hogy jövőre érkezik a 4. szezon.

hirdetés

Azonban nem csak néhány rajongónak vannak fenntartásai a szériával kapcsolatban. Az egyik leghíresebb versenyző, Max Verstappen is élesen bírálta a produkciót.

„Elfogadom, hogy növelni kell a népszerűséget Amerikában, de versenyzőként nem szeretek a részese lenni ennek. Meghamisítják a rivalizálásokat, amik valójában nem is igazán léteznek. Ezért úgy döntöttem, hogy nem leszek veszek részt ebben és nem adok több interjút nekik. Nem izgatnak a drámai jelenetek, engem azok a dolgok érdekelnek igazán, amik valóban megtörténtek”

– nyilatkozta a Red Bull pilótája.

Természetesen nem minden versenyző osztozik a holland pilóta véleményén, később Daniel Ricciardo, Sergio Pérez és Esteban Ocon is megvédte a Netflixet, sőt kifejezetten örülnek annak, hogy így népszerűsítik a sportágat. Az amerikai nagydíj egyébként magyar idő szerint október 24-én, a mai napon 21 órakor kerül megrendezésre, ráadásul pont Max Verstappen indul az élről.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része