A mai nap folyamán két fontos hír is érkezett a Life TV-vel kapcsolatban. Délelőtt kiderült, hogy Demcsák Zsuzsa távozik a csatornától. A Blikk írta meg elsőként, hogy ősszel már nem terveznek a Bréking egykori műsorvezetőnőjével, de ennél bővebb tájékoztatást nem adtak. A lap szerint könnyen elképzelhető, hogy a TV2 Csoport hosszabb távon is magához láncolná a Farm VIP házigazdáját.

hirdetés

Úgy néz ki, hogy többről van szó, mint a műsorvezetőnő távozása. A Media1 információi szerint a Life TV-t működtető Media Vivantis Zrt. megszünteti Demcsák Zsuzsa korábbi műsorát, a Brékinget. A produkció tavaly augusztus 31-én indult a csatornán. A Bréking műsorvezetői Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, Berki Krisztián és Hajdú Steve lettek, de Várkonyi és Berki nem sokkal a műsor indulása után már távoztak is a Life TV-től.

A lapnak a Media Vivantis megerősítette, hogy a produkció ősszel már nem kerül képernyőre.

„A LifeTV őszi programstrukturáját hamarosan bejelentjük. Annyi már most tudható, hogy reggeli műsorunk, az Ébredj velünk! mellett indul az Összezárva Hajdú Péterrel harmadik évada, jön az Activity Ábel Anitával, csatornánkon tér vissza egy igazi sikerműsor, a Frizbi és új epizódokkal jelentkezik a Van életünk is. A Bréking nem szerepel az őszi műsorrendben, de népszerű formátum lévén számolunk a műsorral, a jövőben visszatérhet a LifeTV képernyőjére”

– válaszolta a médiatársaság a Media1 megkeresésére.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát