A Fal indulása nagy port kavart tavaly év végén, ugyanis az RTL Klub megvádolta a TV2-t azzal, hogy lemásolták az általuk megvásárolt gameshow formátumát, ezért voltak kénytelenek a 2018 tavaszára tervezett premier előtt bemutatni a műsort. Mivel akkor még nem állt a magyar díszlet, Sebestyén Balázs és a stáb elutazott Olaszországba, és az ottani stúdióban mint később kiderült, két epizódot is rögzítettek. Az első brutálisan tarolt, míg a második, mely többszöri műsorváltozás után került adásba, már nem hozott jó nézettséget.

A TV2 nem sokkal később reagált az RTL Klub vádjára, december végén pedig bemutatták saját vetélkedőjüket, a Stohl András vezette A Piramist. A műsor első három adása, mely a karácsonyi időszakban került képernyőre, nem hozott kiemelkedő nézettséget, ám a januártól érkező folytatás rég nem látott fölényhez juttatta a TV2-t és hosszú idő után most fordult elő újra, hogy a reklámozóknak fontos 18-49-es korosztályban hétköznap este többször is meg tudták verni a konkurenciát. Az RTL Klub emiatt többször is változtatott műsorrendjén, és februárban elindította A Falat, mely nem tudta legyőzni A Piramist és közepes eredményeket produkált.

A Fal végül március végén lekerült az RTL Klub műsoráról és a helyén jelenleg is a nagy sikerrel futó a Konyhafőnök látható. A gasztro reality évada azonban hamarosan véget ér, és kiderült, hogy a váltásaként május 14-től ismét A Fal lesz látható, méghozzá új részekkel. Ha a TV2 nem reagál erre a lépésre, akkor A Fallal egy időben a most is vetített Bezár a bazár! lesz látható.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki