Mától több változás is lesz a mostanában egyre jobban teljesítő Barátok közt vége főcímében – tudta meg a SorozatWiki. A módosult stáblista érint több vezető tartalmi szakembert, előrevetíti egy fontos, új időszak kezdetét.

Augusztus végén érkezett a hír, hogy szeptembertől új kreatív producere és vezető írója lesz a sorozatnak. A produkció történetének megírása és forgatása azonban jelentősen az adásba került epizódok előtt történik, ezért a váltásnak a ma kezdődő időszaktól lesz valódi hatása. A mai epizódok végétől a korábbi vezető tartalmi szakemberek helyett, kreatív producerként Ondruss Ilona és vezető íróként Lányi Balázs neve lesz feltüntetve.

(a képen Ondruss Ilona – fotó: SorozatWiki)
“Az új kreatív csapatunkkal folyamatos és átfogó átalakulást szeretnénk az elkövetkező hónapokra. Kívül-belül megújul a Barátok közt. Új írók csatlakoznak a történet csapathoz, fokozatosan megújulnak a díszletek, a styling és a régi barátok közé újak is érkeznek a Mátyás király térre, nomeg a nézők nappalijába” – mondta Ondruss Ilona a SorozatWikinek.

hirdetés

Biztató lehet, hogy Ondruss Ilona az elmúlt két évtizedben Kalamár Tamással, a Barátok közt alapító producerével dolgozott együtt és a Mátyás király teret bemutató produkció aranykorában ő is végig a sorozatnál volt.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban