A következő hetekben a Sony Pictures Television két ismert csatornáján is fontos sorozatpremierek lesznek láthatóak. A VIASAT6-on két korábbi széria új évada érkezik, valamint egy itthon még nem látott amerikai autós műsor is megjelenik. Az AXN-en pedig egy viszonylag friss, Amerikában egy éve indult sorozatot mutatnak be.

Január 26-án, kedden 23 órakor folytatódott A holnap legendái a VIASAT6-on. A sorozat immár az ötödik évadával tért vissza, a folytatásban pedig a csatorna ismertetője szerint a főszereplők hírességekké válnak, és ez teljesen elvonja figyelmüket a közeledő veszélyről: Astra Logue (Olivia Swann) kiszabadítja a Pokolból a történelem leghírhedtebb gazembereit, hogy átvegye az uralmat, és csak a Legendák állíthatják meg őket.

Február 10-én érkezik az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi harmadik évada szintén a VIASAT6-ra. A széria legújabb epizódjai szerdánként 23 órától kerülnek képernyőre. Az új szezonban az Árnyvadászok ismét komoly fenyegetéssel néznek szembe, ugyanis egy nagy hatalommal bíró démon, Lilith (Anna Hopkins) ártatlanok életét keseríti meg egy titokzatos társ segítségével. Február 13-án, szombaton 10:50-kor pedig érkezik a Top Gear Amerika a VIASAT6-ra. Az autós műsor a közkedvelt brit magazin amerikai adaptációja.

Február 5-én lesz a COBRA – A Válságstáb magyarországi premierje az AXN-en. A 2020 elején indult amerikai széria péntekenként 21 órától lesz látható a magyar csatornán. Az Elveszettek producereinek új drámasorozatában végigkövethetjük, hogyan reagál egy eddig soha nem látott természeti katasztrófára a brit kormány magasrangú vezetőkből álló COBRA válságcsapata, miközben a magánéletükben is összecsapnak a fejük felett a hullámok.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban