.

Vadonatúj sorozat és több folytatás is érkezik az AXN-re és a VIASAT6-ra

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. január 27. 22:55
A következő hetekben a Sony Pictures Television két ismert csatornáján is fontos sorozatpremierek lesznek láthatóak. A VIASAT6-on két korábbi széria új évada érkezik, valamint egy itthon még nem látott amerikai autós műsor is megjelenik. Az AXN-en pedig egy viszonylag friss, Amerikában egy éve indult sorozatot mutatnak be.
Január 26-án, kedden 23 órakor folytatódott A holnap legendái a VIASAT6-on. A sorozat immár az ötödik évadával tért vissza, a folytatásban pedig a csatorna ismertetője szerint a főszereplők hírességekké válnak, és ez teljesen elvonja figyelmüket a közeledő veszélyről: Astra Logue (Olivia Swann) kiszabadítja a Pokolból a történelem leghírhedtebb gazembereit, hogy átvegye az uralmat, és csak a Legendák állíthatják meg őket. Február 10-én érkezik az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi harmadik évada szintén a VIASAT6-ra. A széria legújabb epizódjai szerdánként 23 órától kerülnek képernyőre. Az új szezonban az Árnyvadászok ismét komoly fenyegetéssel néznek szembe, ugyanis egy nagy hatalommal bíró démon, Lilith (Anna Hopkins) ártatlanok életét keseríti meg egy titokzatos társ segítségével. Február 13-án, szombaton 10:50-kor pedig érkezik a Top Gear Amerika a VIASAT6-ra. Az autós műsor a közkedvelt brit magazin amerikai adaptációja.
Február 5-én lesz a COBRA – A Válságstáb magyarországi premierje az AXN-en. A 2020 elején indult amerikai széria péntekenként 21 órától lesz látható a magyar csatornán. Az Elveszettek producereinek új drámasorozatában végigkövethetjük, hogyan reagál egy eddig soha nem látott természeti katasztrófára a brit kormány magasrangú vezetőkből álló COBRA válságcsapata, miközben a magánéletükben is összecsapnak a fejük felett a hullámok.


További hírek

Márciusban új évaddal folytatódik az egyik legnépszerűbb kórházas sorozat Magyarországon

Jövőre érkezhet az 1975-ös magyar katasztrófáról szóló minisorozat

Új időpontba kerül az Éjjel-Nappal Budapest, változik az RTLII esti műsorrendje

Új évaddal tér vissza az RTL Klub egyik fontos magyar sorozata