A Prime szeptember 5-én kezdte meg sugárzását egy filmmel, a bemutatkozó kínálatának lényegét azonban a három premier sorozata, a Scream Queens – Gyilkos történet, a Zoo – Állati ösztön és a Gotham jelentette. Mivel ezek közül kettőnek is rövid az első évada, és csak 13 részből áll, ezért várható volt, hogy a téli szünet előtt elérkeznek a szezonzáró epizódjukhoz, emiatt pedig érdekes kérdés volt, hogy mivel helyettesíti őket a TV2. Most azonban kiderült, hogy habár mindkettőnek készült második évada, csak az egyikből érkezik meg a folytatás.

A kedd esténként látható Scream Queens második szezonja jelenleg is fut az Amerikai Egyesült Államokban, talán ez az oka annak, hogy nem folytatja egyből a szériát a TV2, hanem behoz Jamie Lee Curtis-ék horrorkomédiájának helyére egy új produkciót. A Scream Queens – Gyilkos történet váltása egy tíz részes, azaz csak egy évados sorozat, a Különvélemény lesz. A Philip K. Dick novellájából, és az abból forgatott azonos című film alapján készült széria a jövőben játszódik, a főszerepben egy prekoggal, a jövőben elkövetendő bűncselekményeket megjósoló “mutáns” emberrel és egy rendőrnővel. A Különvélemény premierje december 6-án este tíz órakor lesz a Prime-on.

Decemberben szintén finálézik a szerdánként vetített Zoo – Állati ösztön, ám ebből megérkezik szinkronosan a második szezon. A tengerentúlon idén nyáron került adásba a James Patterson regényéből készült posztapokaliptikus történet, melyben az állatok megpróbálják visszavenni egykori élőhelyüket, melyeket idő közben kisajátítottak és teljesen átalakítottak az emberek. Az elsőhöz hasonlóan szintén 13 részes második évad december 7-én 22:00-kor mutatkozik be, és nem kell aggódniuk a széria rajongóinak, hiszen az amerikai CBS már berendelte a harmadik évfolyamot is. A Prime harmadik sorozata, a Gotham pedig továbbra is képernyőn marad, hiszen egyedüliként a trióból, ennek 22 részből áll az első etapja. (Fotó: TV2)

hirdetés
hirdetés

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik májusban a Netflixre

Három részletben érkezik a Cobra Kai utolsó évada a Netflixre

Megjelent Benedict Cumberbatch vadonatúj minisorozatának első előzetese

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei