Idehaza is rendkívül népszerűnek számítanak a kórházas szériák. A Sony Pictures Television most Magyarországon is bemutatja az egyik népszerű olasz sorozatot. A Doki – Egy új esély (DOC – Nelle tue mani) ma este 21 órakor dupla epizóddal indul az AXN-en. A valós események által ihletett drámaszéria további részei csütörtök esténként ugyanebben az időpontban lesznek láthatóak a csatornán.

A történet szerint Andrea Fanti a belgyógyászat egyik briliáns elméjű, de rideg főorvosa. Egy nap fejbe lövi őt az egyik elhunyt beteg édesapja. Az életmentő műtét jól sikerül, azonban a fejsérülés következtében életének utolsó 12 éve kitörlődik a memóriájából. Nem emlékszik a karrierjére, a barátnőjére, de a válására és fia elvesztésére sem. Nem folytathatja eddigi munkáját, de úgy dönt, hogy a kórházban marad. A baleset megváltoztatja Andreát, aki a betegek szemszögéből kezdi látni az orvosok világát és megérti az empátia fontosságát. Tanácsaival a betegeket segíti, mindeközben egy eltussolt orvosi műhiba is felszínre kerül.

A Doki – Egy új esély főszereplője a Csokileckék Mattiája, Luca Argentero. Feltűnik a sorozatban Az ifjú pápában egy apácát alakító Sara Lazzaro, Matilde Gioli, aki Serena Ossola bőreébe bújt az Esélylesőkben (a 2015-ös olasz film, nem az 1984-es amerikai mozi), illetve Pierpaolo Spollon, aki Filipet játszotta A vörös ajtóban.

hirdetés

A sorozat vetítése 2020-ban indult az egyik legnépszerűbb olasz csatornán, a Rai 1-n. Hazájában már képernyőre került a sorozat 16 részes 1. évada. Az Olaszországban készült szériák és filmek mostanában ismét népszerűek, így Magyarországon kívül többek között Portugália, Spanyolország, Franciaország, Szlovénia és Anglia is megvette a sorozatot. Vajon milyen szerepkör vár balesete után Andreára a kórházban? Mi lehet az eltussolt orvosi műhiba? Kiderül mától csütörtökön esténként az AXN-en!

(A cikket a Sony Pictures Television támogatta.)

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re