Maisie Williams számára nagyon fontos mérföldkő lett a Trónok harca, hiszen a mára 21 éves színésznő az HBO sikersorozatának forgatása közben nőtt fel. A fiatal tehetség számára megnyitotta a kapukat a széria, hiszen a FOX-féle New Mutantsban is fontos szerepet kapott Williams, akit utolsó Trónok harcás jelenetéről kérdeztek nemrégiben. “Tökéletesnek éreztem az utolsó snittet, amit felvettünk. Teljesen egyedül voltam, de ez Arya Stark esetében nem túl meglepő, hiszen ő lett a produkció egyik legönállóbb karaktere. Az út végére értem, és úgy éreztem, nincs több mondanivalóm Aryával kapcsolatban” – nyilatkozta a színésznő.

Emellett az is kiderült, hogy Arya Stark még jobban a történések középpontjába kerül az utolsó 6 részben, így Maisie Williamsnek a szokásosnál is többet kellett dolgoznia. “A 8. évad nagy durranás volt számomra, sokkal több teendőm volt. Ennek részben az is az oka, hogy nagyon kevés karakter van már életben, így a még munkában lévő színészekre nagyobb fókusz helyeződik” – tette hozzá Williams, aki az utolsó volt a Trónok harca szereplői közül, aki megcsinálta a búcsúzó jelenetét.

Sok jelentősége ennek a ténynek abból a szempontból nincs, hogy a Trónok harcát nem kronológiai sorrendben forgatják, így nem szabad azt a tanulságot levonni, hogy Arya biztosan életben marad a végén. A produkció utolsó szezonja 2019 első felében mutatkozik be az HBO-n, pontosabb premierdátum egyelőre nincsen. (Fotó: HBO)

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on