Maisie Williams számára nagyon fontos mérföldkő lett a Trónok harca, hiszen a mára 21 éves színésznő az HBO sikersorozatának forgatása közben nőtt fel. A fiatal tehetség számára megnyitotta a kapukat a széria, hiszen a FOX-féle New Mutantsban is fontos szerepet kapott Williams, akit utolsó Trónok harcás jelenetéről kérdeztek nemrégiben. “Tökéletesnek éreztem az utolsó snittet, amit felvettünk. Teljesen egyedül voltam, de ez Arya Stark esetében nem túl meglepő, hiszen ő lett a produkció egyik legönállóbb karaktere. Az út végére értem, és úgy éreztem, nincs több mondanivalóm Aryával kapcsolatban” – nyilatkozta a színésznő.

Emellett az is kiderült, hogy Arya Stark még jobban a történések középpontjába kerül az utolsó 6 részben, így Maisie Williamsnek a szokásosnál is többet kellett dolgoznia. “A 8. évad nagy durranás volt számomra, sokkal több teendőm volt. Ennek részben az is az oka, hogy nagyon kevés karakter van már életben, így a még munkában lévő színészekre nagyobb fókusz helyeződik” – tette hozzá Williams, aki az utolsó volt a Trónok harca szereplői közül, aki megcsinálta a búcsúzó jelenetét.

Sok jelentősége ennek a ténynek abból a szempontból nincs, hogy a Trónok harcát nem kronológiai sorrendben forgatják, így nem szabad azt a tanulságot levonni, hogy Arya biztosan életben marad a végén. A produkció utolsó szezonja 2019 első felében mutatkozik be az HBO-n, pontosabb premierdátum egyelőre nincsen. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna