Vadonatúj, több szempontból is rendhagyó produkció indul a VIASAT3-on. Az Útközben elmeséled – Csavargások Svábyval ötvözi a talkshowt és a road movie-t, mely teljesen magyar fejlesztésű formátum. A produkció minden adásában Sváby András egy ismert embert hív meg lakóautójába és 2 napos utazásra viszi őket. Az említett műsorvezetőt még soha nem láttuk hasonló formátumban. Az Útközben elmeséled – Csavargások Svábyval ma 19 órakor debütál a VIASAT3-on, a folytatás pedig hétfőként ugyanebben az időpontban lesz látható.

hirdetés

A vadonatúj produkció epizódjaiban a házigazda és vendégei lakóaútóba ülnek, és két napra hátat fordítanak a megszokott életüknek, miközben minden elektronikai eszközt, mobilt, GPS-t otthon hagynak, és csak magukra és a térképre hagyatkoznak. Utazásuk első napján olyan helyszínekre látogatnak el, amelyek fontos szerepet játszottak az adott híresség életében. Ezt követően az estét sátorban és lakókocsiban töltik, a vacsoráról pedig saját maguknak kell gondoskodniuk.

A második nap sem lesz izgalmaktól mentes, ugyanis ilyenkor meglepetésprogramra indulnak. Ennek során a vendégeknek olyan élményben lehet részük, amelyre régóta vágytak, vagy éppen olyan, amelytől tartanak és ezzel ki kell mozduljanak a komfortzónájukból. Ezen a napon amellett, hogy nem tudják előre a sztárok, hogy hova mennek, akár meglepetés vendégekkel is találkozhatnak.

A ma este látható, első adás vendége Szabó Győző, Jászai Mari-díjas színész, többek között A mi kis falunk és a Brigi és Brúnó sztárja. Az epizód során Sváby Andrással Nyírbátorba utaznak, a műsorban pedig az is kiderül, hogy Szabó Győző miért hagyta ott szülővárosát, miért vágyott annyira Budapestre költözni és miért élte egy darabig úgy az életét, ahogyan azt a könyvében is brutális őszinteséggel megírta.

Az Útközben elmeséled – Csavargások Svábyval 1. évada 8 részből áll, így a műsor 8 héten keresztül lesz látható a VIASAT3-on. A produkcióban olyan ismert emberek lesznek még Sváby András utazótársai, mint Geszti Péter, Rubint Réka, Kajdi Csaba Cyla, Szilágyi Liliána, Alföldi Róbert, Falusi Mariann és Lakatos László.

Milyen fontos helyszínek játszottak szerepet a hírességek életében, és milyen lesz számukra a visszatérés oda? Hogyan boldogulnak majd a mai világban elektronikai eszközök nélkül? Milyen meglepetésprogramban lesz részük? Kiderül mától hétfőnként a VIASAT3-on!

(A cikket az Antenna Entertainment támogatta.)

hirdetés

Pár nap és vége A Kísértésnek, ekkor lesz a finálé

Újabb versenyző lépett vissza a Sztárboxtól, ezért rendkívüli mérkőzés lesz jövő héten

Napokon belül véget ér az Ázsia Expressz a TV2-n

Változás a Sztárboxban: A következő adásokban 4 meccset fognak közvetíteni

Minek ment oda: Ezt tudni a ma este induló különleges magyar sorozatról (x)

Ezt tudni az ATV-n ma induló Géniusz 4. évadáról (x)