Tavaly év végén írtuk meg, hogy 10 év után távozik Böjte Piros, a Barátok közt sajtófőnöke. A helyére januártól Polgár Emese érkezett, de most mindössze fél év után más valaki veszi át a feladatait – tudta meg a Kreatív.

Júliustól Szabó Péter, az RTL Klubon futó Story Extra szerkesztő-riportere kerül a Barátok közt sajtófőnöki posztjára. Szabó korábban 15 évig dolgozott az RTL Klub csatornáinak műsoraiban szerkesztőként, kommunikációs szakemberként pedig különféle ügynökségeknél tett szert szakmai tapasztalatokra, főként a rendezvényes területen – írja szakmai oldal.

„Az RTL Klubnál eltöltött közel tizenöt év alatt volt alkalmam már megtapasztalni szinte mindent, ami a televíziózást jelenti. A jubileumi év kapcsán óriási kihívás átvenni a Barátok közt kommunikációs feladatainak irányítását” – mondta az új sajtófőnök.

A Kreatív információi szerint Polgár Emese szabadúszóként folytatja. Nem ez lesz a napokban az egyetlen változás a sorozatnál. Korábban a SorozatWiki elsőként írta meg, hogy 20 év után a sorozatot gyártó UFA Magyarország és a Barátok közt éléről távozik Radnai György is.

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre