A napokban a megszokottnál kicsivel több spoileres tartalmú Trónok harca hír látott napvilágot, így a sorozat rajongói joggal érezhették azt az elmúlt időszakban, hogy idén egy kicsit előbb érkezett meg hozzájuk a mikulás. A spoilerekkel teli információ bombán keresztül, a már megszokottnak tekinthető forgatási fotókon át, még egy szintén spoileres videó is érkezett a forgatás állítólag “nagyon szigorúan őrzött” helyszínéről. Ennyi váratlan és meglepő fejlemény után azonban senki sem gondolta volna, hogy a szivárogtatóknak ismét sikerül lekapniuk egyet, a sokak által várt hetedik szezon egy újabb jelentős csavarja közül.

A korábbi híreknek megfelelően a stáb nemrég megkezdte a Zumai tengerparton esedékes forgatásokat is, arra viszont senki nem számított, hogy a Daenerys-Jon találkozó után egy valódi újraegyesülést is sikerül lencsevégre kapnia a dolgos fényképészeknek, akik feltehetően a korábbi képekért is feleltek. A fotók tanulsága szerint Jon kissé meglepetten fog kezet az általa első évad óta nem látott Tyrionnal a Dothraki harcosok gyűrűjében.

A királynő segítőjével való találkozó után azonban Deres urának és Észak őrzőjének a múlt egy újabb darabkájával kell szembenéznie, akit néhányan csak Bűzösnek mások pedig csak Theon Greyjoyként ismernek. Észak királya jól láthatóan nagyon haragszik a Greyjoy fiúra, ami Theon múltban elkövetett bűnei alapján teljesen jogosnak nevezhető.

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on