Az elmúlt másfél-két hónapban már megszokottá vált, hogy hétvégén műsorváltás van a TV2-n, így inkább az lenne a furcsa, ha ez valamikor nem lenne. Eddig viszont mindig valamelyik szórakoztató műsoruk (Sztárban sztár leszek!, Ázsia Expressz, Fuss család, fuss) különkiadása jelent meg váratlanul a tévéműsorban. Most hétvégén viszont, nem várt módon aktuális műsort tesz be a csatorna a műsorrendjébe.

Október 19-én, most szombaton a Tények után 18:55-kor Tények Plusz lesz látható a TV2-n, mely a csatorna hétköznap kora esténként jelentkező bulvárosabb tartalmú aktuális műsora. A szombati adás bruttó egy óra hosszú lesz, így az X-Faktorral már nem megy szembe. Az elmúlt években ebben a sávban az RTL Klubon a Fókusz Plusz látható, mely ellen akármit rakott be a TV2 Csoport, nem igazán tudta megfogni. Így most az RTL saját fegyverével próbálkozik a konkurens tévéadó, ráadásul 5 perccel korábbi kezdéssel. Érdekes lesz megnézni, hogy ezzel a módszerrel sikerül-e a Fókusz Pluszt megelőzni.

A változás miatt A Csak semmi pánik csak 19:55-től, míg a Men In Black – Sötét zsaruk csupán 21:55-kor kezdődik majd szombaton a TV2-n.

hirdetés
hirdetés

Még idén érkezik az Adom a napom 2. évada a VIASAT3-ra

Kiderült, hogy mikor ér véget a Séfek séfe 5. évada a TV2-n

Az RTL fontos sávban megismétli a Keresztanyut, minden hétköznap látható lesz

Kiderült, hogy a Dancing with the Stars 4. évada milyen időpontban lesz látható a TV2-n

Éden Hotel, Ázsia Expressz, Szingli vagy svindli – összegyűjtöttük az ősz 10 legnagyobb tévéműsorát

Két háttérműsort is kap a VIASAT3 nagyszabású társkereső realityje