Tegnap írtuk meg, hogy változtat a vasárnapi programstruktúráján a TV2 és a Sztárban sztár után megismétlik A szultánát. A kedden induló sorozat, így kapott még egy esélyt és a lehető legjobb felvezetés után lesz újra látható. A csatorna most újabb műsorváltozást jelentetett be, mellyel felborítja a hétköznap estéit.

A TV2 új nagyszabású tehetségkutatója és egyben reality műsora hatalmas bukás, erről a heti nézettséges híreink mi is rendszerint beszámolunk. Teljesen egyértelmű volt, hogy a Star Academy nem maradhat a főműsoridő közepén, valamit kezdeni kell vele. A csatorna végül ma hozta meg a döntését és szeptember 19-tól késő estére pakolják a produkciót.

Hétfőtől a Star Academy helyén, 20:40-kor minden hétköznap A szultána folytatása lesz látható. A török sorozat első évada a magyar rendszer szerint 60 részes lesz, így siker esetén elméletileg a TV2 akár több hónapig is képernyőn tudná tartani. A kérdés csak az, hogy hogy állnak a szinkronmunkálatok. A Star Academy napi összefoglalói így 70 perccel későbbre, 21:50-re kerülnek. A műsor extra adásai – hétfőn a jelölés, csütörtökön pedig a szembesítés -, pedig 22:50-kor kezdődnek csak.

hirdetés

A Star Academy Élő Show-ja nem kerül késő estére és továbbra is szombatonként 18:50-kor indul majd.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna