Kiss Péter Balázs az elmúlt 6 évben a Barátok közt meghatározó szereplője volt, az általa alakított Illés Péter az RTL Klub sorozatának egy fontos karakterét formálta meg. A színész végül ez év februárjában jelentette be, hogy távozik a produkcióból és a nézők legnagyobb sajnálatára, még abban a hónapban el is tűnt a képernyőről. Hamarosan viszont egy másik népszerű magyar sorozat, a 200 első randi folytatásában tűnik majd fel.

Kiss Péter Balázs a VIASAT3 szériájának 2. évadában, néhány epizódban lesz látható, de azt még nem tudni, hogy pontosan mikor.

„Már pár napot forgattam és még néhány napot fogok dolgozni benne. Az eddigi munkát nagyon élveztem, mert jól látszik, hogy a sorozatot egy kiváló szakmai stáb készíti. Az általam játszott karakterről még nem árulhatok el sokat, de annyit talán elmondhatok, hogy Lucával fog kapcsolatba kerülni. Egy nagyon érdekes és izgalmas figuráról van szó, aki ugyan csak rövid ideig tűnik fel a 200 első randiban, mégis a főszereplő hatására nagy változáson megy keresztül” – mondta Kiss Péter Balázs a SorozatWikinek.

hirdetés

A 200 első randi 2. évada szeptember 30-án indul a VIASAT3-on és hétköznaponként 20 órakor lesz látható.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban