Május végén elsőként számoltunk be róla, hogy Hámori Barbara távozik a ContentLab & Factorytől. A szakember áprilistól saját műsorgyártójára, a Scripted Productionsre koncentrál és az RTL Magyarország megbízásából el is kezdett első önálló sorozatán dolgozni. A Fókusz mai adásában kiderült, hogy ez a produkció a Keresztanyu lesz, várhatóan az új széria léphet a 4. évada után befejeződő Drága örökösök helyére. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

Hámori Barbara showrunner és stábja megkezdte a Keresztanyu című sorozat forgatását. Szeptember 1-én elindult a munka, méghozzá egy ismert helyszínen, az egykori Ökörapátiban, ami már nyomokban sem emlékeztet a Drága örökösök szereplőinek szeretett falujára.

“Ha valaki szemfüles, akkor majd észreveheti, hogy ezeket az utcákat valamilyen formában láthatta már. Ökörapáti mindenkinek a szívéhez nőtt. Furcsa hogy most megszűnt, de közben itt állunk egy új és izgalmas munkának a kezdetén, amit szintén nagyon szeretünk és reméljük, a nézők is nagyon szeretni fognak” – kezdte Hámori Barbara showrunner.

Az új helyszín neve, Makkosszállás, ahol már elkezdték felvenni az első jeleneteket. A sorozatban szereplő színészek kilétét még titok övezi, de annyi tudható, hogy Németh Kristóf és Lengyel Ferenc a Keresztanyuban is láthatóak lesznek, igaz teljesen más karaktert formálnak meg, mint a Drága örökösökben.

Új előzetes és premierdátum érkezett a Netflix népszerű sorozatának 2. évadához

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz