Minisorozat készül John Bucham sikerkönyvéből, a 39 lépcsőfokból. A széria főszereplője az a Benedict Cumberbatch lesz, aki Doctor Strange-t alakítja a Bosszúállókban és a címszereplőt a Sherlock Holmes sorozatban. A széria legalább 6 egyórás epizódból fog állni, a forgatást pedig a tervek szerint 2022-ben kezdik el Európában. A rendezői székben Edward Berger ül, a forgatókönyvért pedig Mark L. Smith felel.

Az 1915-ben megjelent regényt feldolgozták már 1935-ben, 1959-ben, 1978-ban és 2008-ban is. Mind közül a leghíresebb az első adaptáció, melyet Alfred Hitchcock rendezett Robert Donat és Madeleine Carroll főszereplésével.

A történet központi alakja egy Richard Hannay nevű kanadai turista. Amikor Londonban jár, találkozik egy menekülő nővel, Annabella Smith-szel. A rettegő fiatal nő felkéreckedik hozzá a szobájába, azonban másnap üldözői megtalálják és megölik őt. Richardnak meg kell találnia a gyilkosokat, mert csak így mentheti meg saját életét. A sorozat az igazságtalanul gyanúsított ember elkeseredett harcát mutatja be, hogy bizonyítsa saját ártatlanságát.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban