Szombaton elsőként számoltunk be róla, hogy A Tanár 3. évada csak egy rész erejéig lesz látható az RTL Klubon, a széria a következő hetekben csak az RTL Most+-on folytatódik, a helyére pedig egy karantén tehetségkutató, a Made in Karantén érkezik. Nem sokkal ezt követően a SorozatWiki tudósított arról is elsőként, hogy az Apatigrist is a pilot epizód után leszedik a képernyőről, és a folytatás az RTL prémium platformján lesz elsőként látható. A széria helyén a Maradj haza magadnak! című vadonatúj, szórakoztató reality jelentkezik majd. Scherer Péter új sorozatának sávjában azonban még egy új produkció indul, április 19-én, jövő vasárnap debütál a Segítség! Itthon vagyok! című karantén széria – tudta meg a SorozatWiki.

Az új sorozat a Maradj haza magadnak! után, 19:15-től lesz látható, melynek már a készítési folyamata is egyedülálló. A színészek ugyanis a kijárási korlátozás szabályait figyelembe véve, mobiltelefonnal rögzítik a jeleneteiket. A rendező utasításait így távolról követik a szereplők, akik között számos ismert név is található. A mi kis falunk alkotóinak új sorozatában látható lesz a Pajkaszeg polgármestereként ismert Csuja Imre és a falus produkcióban Gyurit alakító Lengyel Tamás mellett Debreczeny Csaba, Fehér Tibor, Pokorny Lia és Erdélyi Tímea is. Rajtuk kívül a Jófiúk sztárjai, Hevér Gábor és Mihályfi Balázs, valamint a 200 első randi egyik főszereplője, Kovács Panka is benne lesznek az RTL új sorozatában. A produkcióban felbukkan még Martinovics Dorina, Bata Éva, Haumann Máté, Nagy-Kálózy Eszter, Tóth Ildikó, Kakasy Dóra, Nagy Sándor és Szatori Dávid is.

A szitkom abban tér el az RTL többi új, karanténos produkciójától, hogy fikciós sorozat lesz, tehát kitalált történeten alapul majd. A produkció olyan emberek hétköznapjait mutatja be, akiknek az életét a mostani helyzet megváltoztatta. A szereplők telefonon, illetve videó chaten keresztül tartják egymással a kapcsolatot, így élik meg vitáikat, ünnepeiket és szerelmeiket. A produkcióban párhuzamosan futó szálakon ismerjük meg a karaktereket és problémáikat, mert az élet a karanténban is zajlik.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki