Vadonatúj főzőműsort indít pénteken délután az RTL Magyarország, A Konyhafőnök – Karácsony Armandóval címmel. A produkcióban A Konyhafőnök civil változatának idei győztese, Armando Mundaraín és csapattársa Ötves János fognak szerepelni. A gasztro műsor premierje az RTL Klubon lesz, a folytatás pedig az RTL Most-ra érkezik. Részletek a médiavállalat közleményében:

A venezuelai származású Armando és korábbi csapattársa, az oroszlányi Ötves János december 11-én, pénteken, 15:25-kor debütálnak az RTL Klubon egy vadonatúj, saját főzőműsorral (gyártó: Solaz Media), majd az első részt követően a sorozat mind a 6 része elérhetővé válik az RTL Most-on.

A latin hangulat és az egzotikus fogások garantáltak. Két világ ünnepi ízei találkoznak, vajon milyen ételeket fogyasztanak Dél-Amerikában Karácsonykor és még milyen különlegességeket rejt a magyar konyha? A rengeteg érdekességgel és sok-sok mosollyal érkező műsorból az is kiderül, mit tanultak a korábbi versenyzők A Konyhafőnök sztárséfjeitől, Sárközi Ákostól és Rácz Jenőtől. A lineáris csatorna premiert követően a 6 részes minisorozat további epizódjai az RTL Most-on tekinthetők meg!

hirdetés

Miért érdemes jelentkezni az RTL Klub gasztro reality-jébe? Többek között ezért! Nem csak a Michelin-csillagos séfektől és Fördős Zétől lehet rengeteget tanulni, de a műsor akár lehetőséget is adhat az igazán nagy tehetségeknek. Aki harcba szállna A Konyhafőnök 2021-es címért és az ezzel járó 10 millió forintért, az alábbi linken még jelentkezhet.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához