Idehaza is népszerűnek számítanak a vidéki életet bemutató szériák, mint A mi kis falunk, a Keresztanyu vagy a Drága örökösök. Az ATV most Magyarországon is bemutat egy ezekhez hasonló cseh sorozatot. A Napfényes falunk (Slunečná) hazai premierje ma este lesz látható a csatornán. A széria péntekenként 22 órakor jelentkezik majd új részekkel.

A történet a Popelka családról szól, akik egy takaros kis farmon laknak. A náluk készült kecskesajt legendás a vidéken és az ő birtokukon található a környék leghíresebb szállodája is. Egy napon az egész vállalkozást kézben tartó családfő váratlanul meghal, a két testvér, Tyna és Slyva pedig marakodni kezdenek az örökségen. Előbbi megtartaná a birtokot, utóbbi pedig eladná azt, hogy pénzhez jusson. Családi intrikák, váratlan románcok, humoros jelenetek és izgalmas pillanatok is láthatóak lesznek a szériában.

A Napfényes falunk főszereplője három fiatal cseh színész. Tynát a 28 éves Eva Buresová, Sylvát a 32 esztendős Barbora Janová, Jant pedig a 26 éves Marek Lambora alakítja. Hazájukban nagy népszerűségnek örvendenek, rengeteg cseh produkcióban szerepeltek már.

A sorozat vetítése 2020 elején indult az egyik fontos cseh csatornán, a Prima-n. Csehországban jelenleg a 136. epizódnál tart a széria. A közép-európai produkciók mindig is népszerűek voltak a televíziózás történetében, legyen szó filmekről vagy sorozatokról. Vajon melyik testvér akarata érvényesül? Ez a tragédia mekkora törést okozhat Sylvában és Tynában? Kiderül mától péntek esténként az ATV-n!

(A cikket az ATV támogatta.)
Advertisement

Berendelték a Fear The Walking Dead 8. évadát

Kiderült, hogy lesz-e 3. évada az Apatigrisnek

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek decemberben a Netflixre

Bemutatjuk A Nagy Ő női szereplőit (fotók)

Kiderült, hogy miért kaszálták el a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát

9 év után távozik az ATV egyik legismertebb műsorvezetője