2020 eleje a régi kedvencek mellett vadonatúj produkciókat is kínál a nézőknek, a Sony csatornáin ugyanis igazi sorozatdömpinggel telik január és február.

Január 10-e óta látható új részekkel a Zűrös viszonyok 4. szezonja, minden hétköznap 20:00-kor a Sony Maxon. Emellett január 10-én debütált az AXN-en a StartUp című széria 1. évada, melyben egy hacker, egy gengszter és egy kétségbeesett bankár triója áll össze, hogy létrehozzanak egy feltörhetetlen online valutát. A produkció péntek esténként, 21:00-kor jelentkezik új epizódokkal. A StartUp 2. etapját szünet nélkül tűzik képernyőre, mely február 7-től a megszokott, péntek esti időpontban jelentkezik majd. Január 11-e óta látható a Sony Maxon a Szeplőtelen Jane 5. évada, mely dupla részekkel látható, minden szombaton 16:00-kor.

A fantasy sorozatok rajongóinak szól majd az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi (a képen), mely január 22-én, 23:00-kor mutatkozik be a VIASAT6-on. A történet egy Clary Frey (Katherine McNamara) nevű fiatal lányról szól, aki 18. születésnapján rádöbben, a világ rendjének megőrzése érdekében csatlakoznia kell egy démonvadász klánhoz. Január 29-én jön A provokátor című új orosz drámasorozat is, ebben a főszereplő Artem (Maksim Matveev) egy pszichológus, aki különös módszerei miatt találja magát egy gyilkossági ügy kellős közepén.

hirdetés

A produkció január 29-től, minden szerdán 21:00-kor jön dupla részekkel az AXN-en. Február 29-én, a tél utolsó napjaiban visszatér a képernyőkre a Smallville egykori sztárja, Kristin Kreuk is, aki Az igazság terhe című jogi sorozatban lesz látható, minden vasárnap 13:30-kor, dupla részekkel az AXN-en.

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G