Szeptember 16-án debütált a Fort Boyard – Az erőd az RTL-en. A produkció előre tervezett módon a múlt héten minden hétköznap látható volt, mostantól pedig hétfőtől csütörtökig a helyét Az Árulok 2. évada veszi át, a Fort Boyard pedig péntekenként 19:50-kor kerül képernyőre. Ettől a héttől azonban nem csak ez változik a műsorban, ugyanis vadonatúj csapatok érkeznek. Részletek az RTL közleményében:

hirdetés
Advertisement

Szeptember 27-én új csapatok kezdik meg a harcot a mesés kincsekért A Fort Boyard – Az erődben (Gyártó: Paprika Services). A játékosok ismét minden ügyességüket, erejüket és bátorságukat bevetik, hogy sikeresen megküzdjenek egymással és az erőd védelmezőivel. Szeptember 27-től, öt péntek estén át a Zöld csapatban: Gyenesei Leila, Járai Máté, Diaz és Fluor Tomi; a Kék csapatban: Fésűs Nelly, Horváth Csenge, Mentha és Eckü küzdenek meg egymással, a csapatokhoz pedig később még csatlakozik Singh Viki és LilFrakk.

A hírességek csapatokban versenyeznek, de a játékot csak egy ember nyerheti, ezért a játékosok folyamatosan esnek ki. Az 5. hét utolsó pénteki napján pedig egyéni küzdelemmé alakul a verseny és a végén egy híresség nyeri meg az adott etap alatt összegyűjtött összeget, amit jótékony célra ajánl fel. Utána pedig újabb 5 hét következik, új játékosokkal.

A zöld csapat versenyzői: Gyenesei Leila, Járai Máté, Diaz és Fluor Tomi

Istenes Bence a Fort Boyard – Az erőd műsorvezetője koordinálja majd a feladatokban a hírességeket, mellette pedig Janklovics Péter lesz, aki az erőd kincsének védelmezőjeként próbálja nehezíteni a játékosok dolgát.  A hírességek komoly, mégis szórakoztató és egyben felejthetetlen kihívás elé néznek, ezért érdemes lesz nyomon követni a küzdelmet, ami vízben, levegőben és az erőd falai között zajlik majd.

A Fort Boyard – Az erőd szeptember 27-től, péntek esténként 19:50-től az RTL-en, ezzel egyidőben a műsor a RTL+ Premium platformon reklámok nélkül megtekinthető. Az adások az RTL+ platformon pedig visszanézhetőek.

A kék csapat versenyzői: Fésűs Nelly, Horváth Csenge, Mentha és Eckü

hirdetés

Kivételesen nem lesz műsorváltozás hétvégén a TV2-n, ekkor indul a Sztárban sztár és a Megasztár

Európai bestsellert feldolgozó krimisorozat érkezik a SkyShowtime-ra

Rendkívüli műsorváltozás az RTL-en: Váratlanul új évaddal tér vissza Sebestyén Balázs saját műsora

Új előzetest adott ki a Netflix az Outer Banks 4. évadához

Bejelentették a Spektrum magyar hegymászókat bemutató új sorozatának premierdátumát

Továbbra is a Netflix az élen - itt a streaming szolgáltatók magyarországi toplistája