A Mokka már évek óta a legnézettebb reggeli műsor, de ez nem is volt csoda, hiszen csak a köztévén volt konkurenciája. Húsvét hétfő óta azonban visszatért az RTL Klubra a Reggeli. Az indulás napját leszámítva viszont a Mokka minden nap legyőzte a Reggelit. Részletek a TV2 közleményében:

A teljes lakosság és kereskedelmi célcsoportokban továbbra is piacvezető a TV2 Mokka, amely egyben a televíziós piac legnézettebb hétköznap délelőtti műsorsa! A vetélytárs csatornán húsvét hétfőn debütált Reggeli magazin első adásának kivételével, minden nap jelentősen nézettebb volt a Mokka.

A TV2 Mokkának a 18-49 éves korcsoportban másfélszeres, a 18-59 éves korcsoportban átlagosan kétszer annyi nézője volt, mint a másik csatorna reggeli műsorának, a 4 évesnél idősebbek körében pedig háromszoros a nézőszámbeli fölény. A legnagyobb különbség a teljes lakosságban a két műsor eddigi nézettségi versenyében április 24-én mutatkozott, amikor a TV2 Mokkának 20,1 százalékos közönségaránya volt, míg a konkurencia műsorának csupán 3,2 százalékos. A 18-59-es korcsoportban az RTL Reggeli indulása óta átlagosan 33 554 nézőt ültet naponta a képernyők elé, míg a TV2 Mokka című műsora közel a dupláját, 62 336-at.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban