Ma délelőtt tartott sajtórendezvényt az RTL Magyarország, melyen bemutatták, milyen műsorokkal készülnek a tavaszi tévés szezonra. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, és a médiavállalat vezérigazgató-helyettese nagy bejelentéssel kezdte beszédét: hat év után a főadóról az RTLII nevű kábelcsatornára költözik az Éjjel-Nappal Budapest. A szakember ezután ismertette az RTL Klub tavaszi struktúráját, és bemutatta az új produkciókat.

Az RTL Klub új műsorrendje február 18-tól lép érvénybe. A legmarkánsabb változás az lesz, hogy a jelenleg is látható három napi sorozat helyett már csak kettő kerül adásba. Az Éjjel-Nappal Budapest helyére minden este más-más saját gyártású produkció vagy vásárolt tartalom kerül. Az RTL Híradó februártól is változatlan időpontban, 18 órakor kezdődik majd. A híreket 19:05-től a Fókusz követi, ezután lesz látható 19:35-ös kezdéssel a Drága örökösök, majd 20:35-től a Barátok közt. A Berényiék életét bemutató sorozat után naponta változó kínálat várja az RTL Klub nézőit.

Február 18-án, hétfőn 21:10-kor indul a Cápák között című pénzügyi showműsor. A világ számos országában nagy sikerrel futó produkcióban gazdag és sikeres üzletemberek, a Cápák előtt kell a jelentkezőknek prezentálniuk saját ötleteiket. Meg kell győzniük a Cápákat arról, hogy találmányukba megéri pénzt fektetni, ha sikerrel járnak, jövedelmező üzletet csinálhatnak, ha viszont nem nyűgözik le a bírákat, elvéreznek. A Cápák között című műsor után indul 22:10-kor az RTL Klub új dokurealityje, az Isten veled, Magyarország!. Ebben a produkcióban adásról adásra a külföldön munkát kereső vagy oda kitelepülő magyarok életét mutatják be, de nem csak a sikersztorikat.

Kedden este, február 19-én 21 óra 10 perckor indul az RTL Klub vadonatúj fikciós sorozata, az Alvilág. A Balsai Móni főszereplésével készült krimi thriller a holland Penoza című széria hazai adaptációja. A történet központi figurája Nóra, akinek családját átjárja a bűn. Apja, bátyja, sőt a férje is droggal üzletel, innen a hatalmas gazdagságuk. Nóra azonban soha nem firtatja, honnan van a pénz, ám egy nap meggyilkolják a férjét, és a nőnek hirtelen szembe kell néznie mindazzal, ami felett addig szemet hunyt. Az Alvilágban láthatjuk mások mellett Schmied Zoltánt és Szabó Győzőt is. A sorozat után 22:10-től lesz látható a Házon kívül, és azután a XXI. Század.

hirdetés

Február 20-án, szerdán 21:10-kor debütál a csatorna új, szórakoztató műsora, a Toplista. A Szabó Zsófi vezetésével készülő produkció adásaiban szó lesz botrányos és vicces történetekről, mulatságos televíziós pillanatokról, fura építményekről és még sok minden másról is. A Toplista egy mozgalmas és izgalmas riportműsor lesz. Szerdánként 22:10-től a Halálos fegyver című sorozat harmadik évados epizódjai kerülnek képernyőre.

Csütörtökön visszatér a Gyertek át! Sebestyén Balázzsal. A sztárvetélkedő február 21-én 21:10-kor kezdi meg új évadát. A csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsor megújult formában szórakoztatja majd a tévénézőket. Adásról adásra egy-egy tematika mentén meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással. A vetélkedő után kerül adásba a Páratlan páros című amerikai sorozat folytatása. Péntekenként február 22-től 21:10-től pedig dupla résszel lesz látható a nyáron nagy sikerrel bemutatott Doktor Murphy című kórházas széria második évada.

Az RTLII-re kerülő Éjjel-Nappal Budapest miatt a kábeladón látható Híradó a főcsatornára költözik és február 18-tól késő esténként, 23:15-kor kezdődik az RTL Klubon. Szombatonként továbbra is képernyőn marad A Tanár második évada, a tavasz folyamán pedig érkezik A mi kis falunk harmadik szezonjának folytatása. Emellett szintén nyár előtt várható az RTL Klub képernyőjére a 2018-ban indult új Magnum sorozat.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban