Júliusban egy új miniszéria és egy régi sorozat folytatása is érkezik az Epic Dramára. A hónap elején egy Agatha Christie adaptáció indul, július végén pedig egy BAFTA-díjas angol minisorozat kerül képernyőre a csatornán.

Július 3-án érkezik az Agatha Christie Marple kisasszonya 3. évada, melynek epizódjai szombatonként 21 órakor lesznek megtekinthetőek az Epic Dramán. A 3. szezonban a detektívnő felfedi a Bertram Szálló titkait, meggyűlik a baja egy halott vádlottal, valamint egy problémás házibulira is hivatott. A széria 2004 és 2013 között 6 évadot élt meg az Egyesült Királyságban.

hirdetés

A hónap végén, 25-én debütál egy három részes minisorozat, a Rillington Place. A BAFTA-díjas produkció vasárnaponként 21 órakor jelentkezik új epizódokkal. A történet a hírhedt sorozatgyilkosról, John Reginald Christie-ről, illetve Timothy Evans jogtalan kivégzéséről szól. 1950-ben Evanst felakasztották kislánya meggyilkolása miatt, sőt felesége megölésével is gyanúsították. Az utolsó pillanatig ártatlannak vallotta magát, évekkel később pedig kiderült, hogy a gyilkos a szomszédjuk volt, aki hat másik nő életét is kioltotta. A széria 2016-ban került képernyőre a BBC-n.

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél