Júliusban egy új miniszéria és egy régi sorozat folytatása is érkezik az Epic Dramára. A hónap elején egy Agatha Christie adaptáció indul, július végén pedig egy BAFTA-díjas angol minisorozat kerül képernyőre a csatornán.

Július 3-án érkezik az Agatha Christie Marple kisasszonya 3. évada, melynek epizódjai szombatonként 21 órakor lesznek megtekinthetőek az Epic Dramán. A 3. szezonban a detektívnő felfedi a Bertram Szálló titkait, meggyűlik a baja egy halott vádlottal, valamint egy problémás házibulira is hivatott. A széria 2004 és 2013 között 6 évadot élt meg az Egyesült Királyságban.

A hónap végén, 25-én debütál egy három részes minisorozat, a Rillington Place. A BAFTA-díjas produkció vasárnaponként 21 órakor jelentkezik új epizódokkal. A történet a hírhedt sorozatgyilkosról, John Reginald Christie-ről, illetve Timothy Evans jogtalan kivégzéséről szól. 1950-ben Evanst felakasztották kislánya meggyilkolása miatt, sőt felesége megölésével is gyanúsították. Az utolsó pillanatig ártatlannak vallotta magát, évekkel később pedig kiderült, hogy a gyilkos a szomszédjuk volt, aki hat másik nő életét is kioltotta. A széria 2016-ban került képernyőre a BBC-n.

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek augusztusban a Netflixre

Bejelentették a magyar HBO GO augusztusi premierjeit

Így jöttek létre A nagy pénzrablás legnépszerűbb karakterei (2. rész)

Véget ér a Life TV egyik ismert produkciója és távozik a csatorna egyik fontos műsorvezetője

Rövidebb Fókusz és újra minden nap A mi kis falunk – itt az RTL legújabb műsorrendje

Premierdátumot kapott a következő Marvel sorozat