A Trónok harca befejező évada rendkívül ellentmondásosra sikerült, sok néző úgy gondolja, hogy az eddig levetített 5 rész nem ér fel minőségben a korábban látottakhoz. Emiatt a Change.org nevű oldalon petíció indult azért, hogy az HBO új írókkal és más történettel forgassa újra a 8. évadot. A követelést már több, mint 800 ezren írták alá, ez a szám pedig másodpercről-másodpercre emelkedik, pedig a sorozatzáró még adásba se került.

Egy olyan tévésorozatról van szó, amely tévétörténelmet írt az 55 éjszaka alatt leforgatott, Mások elleni csatájával, a legutóbbi epizód pedig minden nézettségi rekordot megdöntött. Az HBO rendkívül sok pénzt áldozott arra, hogy a Trónok harca ilyen minőségben elkészüljön. A rajongók azonban még dühösebbek, mint amit a legújabb Star Wars trilógiánál lehetett tapasztalni az elmúlt években. A petíció megdöbbentő, és kijelenthető, hogy semmire nem mennek majd vele az emberek, még akkor se, ha sikerül elérniük a kitűzött 1 millió aláírást.

További érdekesség, hogy a Trónok harca alkotópárosa, D. B. Weiss és David Benioff lesznek felelősek a Skywalker kora című film után érkező Star Wars trilógiáért. A szakemberekre azonban természetesen nagyon számít a Disney. (Fotó: HBO)

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on