A Trónok harca befejező évada rendkívül ellentmondásosra sikerült, sok néző úgy gondolja, hogy az eddig levetített 5 rész nem ér fel minőségben a korábban látottakhoz. Emiatt a Change.org nevű oldalon petíció indult azért, hogy az HBO új írókkal és más történettel forgassa újra a 8. évadot. A követelést már több, mint 800 ezren írták alá, ez a szám pedig másodpercről-másodpercre emelkedik, pedig a sorozatzáró még adásba se került.

Egy olyan tévésorozatról van szó, amely tévétörténelmet írt az 55 éjszaka alatt leforgatott, Mások elleni csatájával, a legutóbbi epizód pedig minden nézettségi rekordot megdöntött. Az HBO rendkívül sok pénzt áldozott arra, hogy a Trónok harca ilyen minőségben elkészüljön. A rajongók azonban még dühösebbek, mint amit a legújabb Star Wars trilógiánál lehetett tapasztalni az elmúlt években. A petíció megdöbbentő, és kijelenthető, hogy semmire nem mennek majd vele az emberek, még akkor se, ha sikerül elérniük a kitűzött 1 millió aláírást.

További érdekesség, hogy a Trónok harca alkotópárosa, D. B. Weiss és David Benioff lesznek felelősek a Skywalker kora című film után érkező Star Wars trilógiáért. A szakemberekre azonban természetesen nagyon számít a Disney. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része