Az RTL fizetős, reklámmentes streaming szolgáltatása minden várakozásnál előbb, november 16-án indult el. Az RTL+-ra rögtön több külföldi széria, 3 vadonatúj magyar sorozat és különböző műfajú hazai produkciók is érkeztek. Míg a nemzetközi tartalmak teljes évadai egyszerre kerülnek fel, addig a magyar alkotások hetente jelentkeznek újepizóddal. Egészen mostanáig azonban nem lehetett tudni, hogy melyik nap válnak elérhetővé a produkciók legújabb részei.

hirdetés

Szerdán több sorozat következő epizódja is megtekinthető lett, így pedig az várható, hogy a következő hetekben is ezen a napon érkezik ezeknek a tartalmaknak a folytatása. Megérkezett a streaming szolgáltatóra a Zámbó Jimmy életéről készült A Király című széria 2. része, amelyben tovább bonyolódik Jimmy magánélete, miközben egyre nagyobb sikereket ér el a Casanovában. Bekerült a kínálatba A Nagy Fehér Főnök új epizódja is, amelyből kiderül, hogy milyen következményei vannak Brigi feltűnésének Nándi, és a település életében.

Elérhetővé vált a Barátok közt univerzumában játszódó krimisorozat, a Ki vagy te 2. epizódja is. Ebben tovább folytatódik a fiatal csapat és enigmatikus mesterük története. Már nézhető Sebestyén Balázs szórakoztató műsorának, a Gyertek át! – A Sztárvetélkedőnek a 2. adása, amelyben Papp Szabi, Németh Kristóf, Bódi Sylvi, Puskás Peti, Lakatos László, Musimbe Dávid Dennis, Schumacher Vanda és Dombóvári István játszanak. Megérkezett az Amit tudni akarsz című szórakoztató-ismeretterjesztő dokumentumsorozat új epizódja, valamint Alföldi Róbert portréműsora, a Főszerepben 3. epizódja is, amelyben a színész-rendező Lukács Sándorral beszélget.

hirdetés

A Trónok harca korábbi színésznője csatlakozott az egyik népszerű Marvel sorozat új évadához

Kiderült, hogy mikor jön a The Mandalorian 3. évada

Hamarosan érkezik a televíziós legendákról szóló műsor 2. évada a Spektrumra

Szűk két hónappal a premier után elkaszálták a Netflix vadonatúj horrorsorozatát

A Farm VIP-t és A nagy Őt érintő műsorváltozás lesz péntek este a TV2-n

Vadonatúj, reptéren forgó reality készül a TV2-re