Az RTL fizetős, reklámmentes streaming szolgáltatása minden várakozásnál előbb, november 16-án indult el. Az RTL+-ra rögtön több külföldi széria, 3 vadonatúj magyar sorozat és különböző műfajú hazai produkciók is érkeztek. Míg a nemzetközi tartalmak teljes évadai egyszerre kerülnek fel, addig a magyar alkotások hetente jelentkeznek újepizóddal. Egészen mostanáig azonban nem lehetett tudni, hogy melyik nap válnak elérhetővé a produkciók legújabb részei.

hirdetés

Szerdán több sorozat következő epizódja is megtekinthető lett, így pedig az várható, hogy a következő hetekben is ezen a napon érkezik ezeknek a tartalmaknak a folytatása. Megérkezett a streaming szolgáltatóra a Zámbó Jimmy életéről készült A Király című széria 2. része, amelyben tovább bonyolódik Jimmy magánélete, miközben egyre nagyobb sikereket ér el a Casanovában. Bekerült a kínálatba A Nagy Fehér Főnök új epizódja is, amelyből kiderül, hogy milyen következményei vannak Brigi feltűnésének Nándi, és a település életében.

Elérhetővé vált a Barátok közt univerzumában játszódó krimisorozat, a Ki vagy te 2. epizódja is. Ebben tovább folytatódik a fiatal csapat és enigmatikus mesterük története. Már nézhető Sebestyén Balázs szórakoztató műsorának, a Gyertek át! – A Sztárvetélkedőnek a 2. adása, amelyben Papp Szabi, Németh Kristóf, Bódi Sylvi, Puskás Peti, Lakatos László, Musimbe Dávid Dennis, Schumacher Vanda és Dombóvári István játszanak. Megérkezett az Amit tudni akarsz című szórakoztató-ismeretterjesztő dokumentumsorozat új epizódja, valamint Alföldi Róbert portréműsora, a Főszerepben 3. epizódja is, amelyben a színész-rendező Lukács Sándorral beszélget.

hirdetés
hirdetés

Ők lettek a Párharc 3. évadának nyertesei

Eladják az RTL és a TV2 Csoport fontos gyártóját, a 9 országban jelen lévő Paprika Studios-t

Kiderült, hogy lesz-e 3. évada az Alapítványnak

Ezek az új sorozatok érkeznek decemberben az HBO Maxra

Új előzetest kapott a True Detective hamarosan érkező 4. évada

Cigifüst, verekedős jelenet és az ifjú Zámbó Jimmy - exkluzív beszámoló A Király forgatásáról