2014-ben mutatkozott be a tengerentúlon A törvény nevében (True Detective). Az HBO sorozata eddig 3 évadot élt meg, mindegyik szezon önálló történetet mesél el, különböző szereplőgárdával. A bűnügyi dráma 2019-ben jelentkezett utoljára friss etappal. Májusban kiderült, hogy az egyik főszereplője Jodie Foster lesz, azonban a folytatás hivatalos berendelésére egészen mostanáig várni kellett. Az HBO kedden zöld utat adott a 4. évadnak.

hirdetés

A vadonatúj etap a True Detective: Night Country címet kapta. Azt is nyilvánosságra hozták, hogy Jodie Foster mellett ki lesz a másik főszereplő. A főhős szerepét a profi és két súlycsoportban is világbajnok bokszoló és színésznő, Kali Reis kapta meg. Reis Evangeline Navarro nyomozó bőrébe fog bújni, aki Foster karakterével, Lisa Danverssel hat férfi eltűnésének ügyében nyomoz.

Az új szezon története szerint, amikor az alaszkai Ennisben beköszönt a hosszú tél, a Tsalal Arctic kutatóállomást működtető hat férfinak rejtélyes körülmények között nyoma veszik. A nyomozó párosnak szembe kell néznie a magukban hordozott sötétséggel, és utána kell ásnia az örök jég alá temetett, kísérteties igazságoknak. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor kerülhet képernyőre a legújabb évad.

hirdetés

Szünet nélkül érkezik a Keresztanyu 4. évada az RTL-re

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi 2. adásában

Bemutatjuk szeptember első hetének legnagyobb streaming premierjeit

35. heti nézettség - Tarolt az idei Sztárbox első adása

Hétfőtől minden hétköznap esti produkciót érintő műsorváltozás lesz az RTL-en

Ők lesznek az Adom a napom 4. évadának harmadik hetének vendégei