Január 2-tól új műsorstruktúrával jelentkezik az RTL Klub. A változás utána az RTL Híradó kivételével minden délutáni és esti műsornak új időpontja lesz. Délután a Story Extra és Elif – A szeretet útján későbbre kerül, az előbbi 16:20-kor, míg az utóbbi 16:45-kor kezdődik majd. A Fókusz 4 hónap után visszakerül a főműsoridőbe és közvetlenül az RTL Híradó után, 18:50-kor indul majd. Az Éjjel-Nappal Budapest pedig 19:25-kor megy majd képernyőre.

Az utóbbi időkben sokan panaszkodtak, hogy nagyon későn kezdődik a Barátok közt. Számukra jó hír, hogy jelentősen korábbra kerül a sorozat és januártól 20:35-kor lesz látható. Októberben és novemberben 22 óra után indult a Mátyás király tér életét bemutató széria, így ahhoz képest másfél órával hamarabb lesz Barátok közt. A produkció két éve nem volt ilyen jó időpontban, akkor is csak pár napig.

A heti sorozatok 21:10-kor indulnak majd. Ahogy korábban megírtuk, januártól keddenként folytatódik a Castle 8. évada, szerdánként továbbra is a Szulejmán új részei mennek, csütörtökön érkezik a Válótársak 3. évada, míg pénteken a Cobra 11 21. szezonja tér vissza. A 2018-as év második hetétől, 8-tól pedig hétfőnként a Dr. Csont is új, 11. évados epizódokkal kerül képernyőre. Ezen kívül 5-től péntek éjszakánként jön az Odaát 9. etapja is. (Fotó: RTL Klub)

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója