Kedden teljesen megújult a SorozatWiki. Megváltozott az oldalunk dizájnja, új felépítést kapott a címlapunk és az aloldalaink, valamint egy teljesen új honlap motorra váltottunk. Az új címlapon a cikkek tartalmának nagy része helyett, csak a cím és egy kép látszik, így jóval gyorsabban áttekintetővé vált. A mobil verziónkat még jobban a kisebb képernyőkre optimalizáltuk, így ott is könnyen el lehet igazodni a SorozatWikin.

A heti nézettséges elemzések kiemelésén kívül, a friss cikkek alatt a forgatási látogatásokról szóló anyagok és az exkluzív nagyinterjúk külön dobozt kaptak, így később is könnyen megtalálhatóak. Az elmúlt években több mint 100 sorozatos kvízt készítettünk. Újdonságként ezek mostantól kategóriákra bontva, egy külön aloldalon felkereshetőek, így a legnagyobb rajongók bármikor nosztalgiázhatnak velük.

“A SorozatWiki 2008-as indulása óta ez már a harmadik megújításunk, azonban minden eddiginél nagyobb mértékű. Úgy láttuk, hogy mára kinőtte az oldal a blogkinézetet, ezért is váltottunk hírportálokra jellemező címlapra. Így mostantól sokkal könnyebben áttekinthetőek a legfrissebb és legfontosabb cikkeink, a nagyobb, exkluzív anyagainkat pedig hosszabban is ki tudjuk emelni a címlapon. Az új oldalon több hónapot dolgoztunk és egyszerre fejlesztettük asztali és mobil kijelzőre, így a látogatónk bárhonnan érkeznek, egy modern felülettel találkozhatnak. Bízunk benne, hogy az új SorozatWiki elnyeri az olvasóink tetszését”

– mondta Kenderessy Szabolcs, a SorozatWiki főszerkesztője.

Ilyen lesz A Csontember, az RTL Klub napokban induló új amerikai sorozata

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

Megismétlik az egyik RTL-es csatornán a Bátrak földjét

A Zsivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához