Az online videotárakon akkor néz sorozatokat az ember, amikor éppen ideje engedi. Az epizódok rendkívül jó minőségben számítógépen, tableten, vagy okostelevízión is könnyen elérhetőek. A magyarok számára fontos, hogy szinkronnal vagy magyar felirattal fogyasszanak tartalmat. A legnagyobb videotárak közül pedig az HBO GO az egyetlen, amely több ezer órás, magyar nyelvű kínálattal rendelkezik, ezeket pedig reklám nélkül élvezhetjük.

Az egy hetes próbaidőszaknak köszönhetően bárki kipróbálhatja az online videotárat, érdemes is élni a lehetőséggel, mert sok izgalmas új sorozat került fel az őszi időszakban a kínálatba. Az HBO GO-ra való regisztráció lépései a következőek: 1. Erre a linkre kell kattintani, hogy elérjük az online videotárat. 2. A „Próbáld ki 7 napig ingyen”gombra való kattintás után ki kell tölteni néhány alapvető információt. 3. Ezt követően meg kell adni a bankkártyád adatait, amelyről kizárólag az egy hetes próbaidőszak után vonnak le pénzt, ha pedig előtte lemondanád, akkor semmit sem. Idehaza a legnépszerűbb online fizetési módszer a bankkártyás, amely mára rendkívül biztonságos. Emellett a PayPal szolgáltatásával is lehet fizetni az HBO GO-ra.

Fontos megjegyezni, hogy a próbahetet követő havidíj sem mondható drágának, 1890 Ft-be kerül mindössze. Hűségidő nincsen, a regisztrációt követően pedig korlátlanul elérhetővé válik az online videotár több mint 6000 órás tartalomból álló adatbázisa. A próbaidőszakukban járó és a már fizető felhasználók ugyanúgy, az „Előfizetés beállításai” menüponton belül, a „Megszüntetési oldalon” tudják visszamondani az HBO GO-t. Ezt követően azonban bármikor újraindítható az előfizetés.

hirdetés

Érdemes is használni az HBO GO-t, ugyanis az ismert klasszikusok mellett folyamatosan új, minőségi sorozatok is felkerülnek az online videotárra. Az ősz folyamán indult el a Watchmen című képregényadaptáció, de a fantasy rajongókat megszólító Az Úr sötét anyagai, a bölcs tinédzserekről szóló Alaska nyomában, vagy éppen a start-up cégek jelenét feldolgozó Szilícium-völgy is kiváló néznivalók. Ezen kívül visszanézhető a teljes Trónok harca, az Agymenők, a Csernobil, a Westworld, vagy éppen a The Walking Dead első 9 évada.

A regisztráció, melyet ide kattintva lehet elvégezni, 5 perc alatt elintézhető, minden olyan sorozatrajongónak ajánljuk az HBO GO kipróbálását, aki eddig nem használt hasonló szolgáltatást.

(A cikket az HBO támogatta.)

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához