Berki Krisztián sokáig a Bréking című LifeTV-s talkshow egyik műsorvezetője volt és mostanában az ugyanezen a csatornán látható a Van életünk című realityben szerepel. A előbbi produkcióban február elején volt utoljára házigazda, most pedig a másik műsorból is eltűnik. Teljesen leveszik ugyanis a LifeTV műsoráról Berki Krisztiánt – értesült elsőként róla a Telex.

A hírportál azt írja, hogy nem a büntetőfékezéses ügye, hanem – információik szerint – belső feszültség miatt nem szerepel a jövőben többet a LifeTV műsorán Berki Krisztián. Hajdú Péter a csatorna vezérigazgatója a Telexnek azt mondta: véletlen egybeesés, hogy a csatorna pont azután közölte döntését, miután múlt héten közúti veszélyeztetés és jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt emeltek vádat Berki ellen. Az oldal úgy tudja, az FTC volt tulajdonosa és a reality főszerkesztője között alakult ki konfliktus.

„A jövőben nem tervezünk Krisztiánnal, de ennek semmi köze nincs a büntetőügyéhez. Eleve úgy terveztük, hogy a műsorban celebek váltják egymást, ez ennek a műfajnak a sajátossága” – mondta Hajdú a Telexnek. A LifeTV-t üzemeltető Media Vivantis vezérigazgatója hozzátette, hogy a műsor eddig felvett részei még adásba kerülnek, ezen a héten viszont már nem vesznek fel új jeleneteket Berkiékkel.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban