A Sztárban sztár 2013 óta a TV2 egyik meghatározó műsora, melyben híres hazai előadók külföldi és magyar előadókká, zenészekké átalakulva adnak elő különböző slágereket. Az elmúlt 6 évben mindig ősszel jelentkezett és 2017-ig évről-évre hatalmas sikert is aratott. A tavalyi év végén azonban már csak közepes nézettséget szállított, így logikus lehet, hogy idén a megszokott formájában nem tér vissza.

A SorozatWiki információi szerint a Sztárban sztár tehetségkutató műsorként tér vissza. Úgy tudjuk, hogy a TV2 Csoportnál már több hónapja készül egy saját fejlesztésű új formátum, melyben a tehetségkutatókhoz hasonlóan civilek fognak szerepelni. A szereplőknek viszont nem csak énekelniük kell majd, hanem beöltözve és maszkot viselve egymással kell versenyezniük, hogy ki tud hitelesebben egy adott sztár bőrébe bújni. Iparági pletykák szerint az új formátum a hagyományos Sztárban sztárral ellentétben tartalmazni fog felvett és élő adásokat is.

A napokban meg is jelentek jelentkezésre felhívó videók a TV2-n, melyek “Sztárban Sztár – Talent show” címmel mennek, így várhatóan ez lesz a produkció címe. A SorozatWiki információi szerint viszont a casting már egy-két hónapja tart az IKO Műsorgyártónál. Úgy tudjuk, az új show ősszel lesz látható a TV2-n és ez lesz a csatorna egyik legfontosabb műsora az idei év második felében. A hírrel kapcsolatban megkerestük a médiavállalatot is. “Igen, megerősítjük, tegnap elindult a Sztárban Sztár: Talent Show casting felhívója” – válaszolta a TV2 sajtóosztálya a SorozatWikinek.

Megérkezett a Stranger Things 4. évadának első felének végső előzetese

Új időpontba kerül A mi kis falunk az RTL Klubon

Itt A nagy pénzrablás koreai verziójának első előzetese

Már most megnézhető a Stranger Things 4. évadának eleje és több új infó is érkezett

7 évad után véget ér az egyik népszerű amerikai sorozat

3 év szünet után tér vissza az 500 az ATV-re (x)