Március 2-ával távozik a Viacom produkciós vezetője – tudta meg a SorozatWiki. Móré Annamária felelt a vállalat magyar, román és cseh saját gyártású műsoraiért. Magyarországon a Viacom olyan csatornákat üzemeltet mint a Comedy Central, az RTL Spike, a Paramount Channel, vagy épp az MTV. A távozó vezetőhöz utóbbi években többek között olyan produkciók tartoztak mint a Tömény történelem, a Készhelyzet 2. évada, a Pumpedék, az utolsó három Viva Comet, a Stáb a tanyán vagy épp a román Show de Seara cu Viorel Dragu. Ezen kívül 2001-2017 között 16 évig a Barátok közt egyik írója volt és 2011-ben a Kalamár Tamásék által készített Csalfa Karma című websorozaton is dolgozott.

Móré A mi kis falunk és a Korhatáros szerelem gyártójánál, a ContentLabnál folytatja. “Hat és fél intenzív évet töltöttem a Viacomnál; sokféle műsort csináltam, szakmailag sokat tanultam, de úgy érzem, új ingerekre van szükségem. Régi vágyam volt fikciós sorozaton dolgozni; a legjobbkor talált meg az új kihívás” – mondta a távozó vezető a SorozatWikinek.

“Móré Annamari kiváló televíziós szakember, írói és kreatív produceri tapasztalattal egyaránt rendelkezik. A ContentLab mindig is fontosnak tartotta, hogy lehetőséget adjon tehetséges szakembereknek, akik egy kreatív, inspiráló környezetben bontakoztathatják ki tudásukat. Egy olyan új fikciós projektünk kapcsán kezdtünk el Annamarival gondolkodni, ami megvalósulás esetén igazán izgalmas szakmai kihívás valamennyiünknek. Márciustól a projekt előkészítésében és fejlesztésében dolgozunk együtt” – nyilatkozta oldalunknak Hámori Barbara a ContentLab vezető showrunnere.

Megérkezett a Stranger Things 4. évadának első felének végső előzetese

Új időpontba kerül A mi kis falunk az RTL Klubon

Itt A nagy pénzrablás koreai verziójának első előzetese

Már most megnézhető a Stranger Things 4. évadának eleje és több új infó is érkezett

7 évad után véget ér az egyik népszerű amerikai sorozat

3 év szünet után tér vissza az 500 az ATV-re (x)